Cristiano Ronaldo julkaisi kasan hulppeita kuvia suomalaismiehen miljoonaveneeltä – kuhertelee poreammeessa kihlattunsa kanssa: ”Rakkaani minun” - Viihde - Ilta-Sanomat

Cristiano Ronaldo julkaisi kasan hulppeita kuvia suomalaismiehen miljoonaveneeltä – kuhertelee poreammeessa kihlattunsa kanssa: ”Rakkaani minun”

Cristiano Ronaldo lomailee perheensä kanssa Rivieralla, Ranskassa.

Ronaldo lomailee Rivieralla Africa-nimisellä huvialuksella.­

26.6.2019 21:02

Jalkapallotähti Cristiano Ronaldo lomailee par aikaa Rivieralla suomalaismiehen omistamalla luksusjahdilla.

Ronaldo on päivittänyt instagramiaan ahkerasti ja julkaissut kuvia vuokratulta Africa-huvijahdilta. Aluksen omistaa suomalainen liikemies Toni Fingerroos.

Yhdessä päivityksistään Juventuksen pelaaja kuhertelee kihlattunsa Georgina Rodríguesin kanssa jahdin poreammeessa.

Kuvatekstissä Ronaldo toteaa ytimekkäästi ”Amore mio” – Rakkaani minun.

Ronaldon on nähty Rivieralla kiihdyttelevän vesijetillä. Myös huvialuksen kattoon ripustettu puhallettava liukumäki viihdyttää seuruetta.

Ronaldon kihlattu on julkaissut kuvia pariskunnan lomailusta – poseeraamista vesijetin kanssa, auringon ottamista ja kuhertelua miehensä kanssa.

Pariskunta sai perheenlisäystä marraskuussa 2017. Ronaldolle ja Rodríguezille syntyi tyttö, joka sai nimekseen Alana Martina.

Ainakin Ronaldon poika Cristiano Ronaldo Jr. on nähty jahdilla perheensä kanssa temmeltämässä.

Ronaldo lomailee Rivieralla Africa-nimisellä huvialuksella.­

Ronaldon julkaisema video liukumäestä löytyy tästä, kun klikkaa nuolella kuvasta oikealle.

Alana Martinan ja Ronaldo nuoremman lisäksi futistähdellä on vuonna 2017 syntyneet kaksoset. Rodriguez ei ole kaksosten äiti.

Espanjalainen Correio da Manha -lehti uutisoi marraskuussa Ronaldon kosineen tyttöystäväänsä. Häät ovat tulossa, ja Rodríguez on ehtinytkin jo sovitella häämekkoja.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?