Kohusarjasta tutun palkkionmetsästäjän vaimo kuoli vain 51-vuotiaana – mies julkaisi koskettavan kirjoituksen

Julkaistu:

Dog, palkkionmetsästäjä -tosi-tv-sarjasta tuttu Beth Chapman on kuollut kurkkusyöpään.
Dog, palkkionmetsästäjä -tosi-tv-sarjasta tuttu Beth Chapman on kuollut. Beth oli kuollessaan 51-vuotias ja menehtyi kurkkusyöpään. Hänen miehensä, sarjan palkkionmetsästäjänä esiintynyt Duane ”Dog” Chapman kertoi suru-uutisista Twitter-tilillään.
– Kello on 5.32 Hawajilla. Tähän aikaan hän heräisi tavallisesti kiivetäkseen Koko Head -vuorelle. Mutta tänään hän kiipesi taivaaseen. Rakastamme sinua, Beth. Nähdään toisella puolella, Chapman twiittasi.

Beth ehti sairastaa vajaat kaksi vuotta. Syyskuussa 2017 hän kertoi tunteikkaassa kirjeessä, kuinka pitkittynyt yskä paljastuikin kurkkusyöväksi. Nainen sanoi kokeneensa elämässään lukuisia vastoinkäymisiä, mutta mikään ei valmistanut häntä syöpädiagnoosiin.

– Olen katsonut paholaista silmästä silmään useamman kerran, mutta en ole ikinä ollut elämän ja kuoleman valinnan edessä. Elämäni ei ole ollut helppoa, enkä odota sen muuttuvan helpommaksi. En ole koskaan ollut uhri, enkä anna syövän lannistaa minua. Edessä on mutkikas tie, täynnä yllättäviä käänteitä, hän kertoi.


Bethin vointi otti heikomman käänteen viikonloppuna ja hänet jouduttiin vaivuttamaan koomaan. Duane oli silti toiveikas, että kaikki kääntyisi parhain päin. Vielä eilen mies julkaisi kuvan rakkaansa kädestä ja hänen näyttävistä kynsistään.
– Te tiedätte, kuinka hän rakasti kynsiään, mies kirjoitti twiitissään.

Toisessa twiitissä hän pyysi fanejaan rukoilemaan Bethin puolesta.

Dog, palkkionmetsästäjä -sarjaa tehtiin Yhdysvalloissa kahdeksan tuotantokauden verran vuosina 2004-2012. Sarjaa on esitetty Suomessa muun muassa Subilla.

Pari sai pian sarjan päättymisen jälkeen oman spin-off-sarjansa Dog and Beth on the Huntin, jota esitettiin vuoteen 2015 asti.

Sarjassa seurattiin palkkionmetsästäjinä työskentelevien Chapmanien perhettä. Sarja aiheutti aikanaan myös paljon kohuja sarjan kulisseissa tapahtuneiden käänteiden takia. 2009 Chapmania yritettiin ampua hänen ottaessaan kiinni pakosalla ollutta rikollista.

Tv-ohjelmien päätyttyä pari on viihtynyt julkisuudessa vähenevissä määrin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt