Olavi Uusivirta suukottelee bändikavereitaan tuoreessa kuvassa – muusikon ”muistilistan” taustalla väkevä sanoma: ”Muu on halpamaista paskapuhetta”

Julkaistu:

Olavi Uusivirta antaa tukensa seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen oikeuksia ajavalle Pride liikkeelle.
Laulaja–näyttelijä Olavi Uusivirta, 35, on ottanut sosiaalisessa mediassaan painokkaasti kantaa käynnissä olevaan Pride-viikkoon. Pride liikkeen ydin on juhlistaa seksuaalista monimuotoisuutta.

Uusivirta julkaisi henkilökohtaisessa Instagramissaan paljonpuhuvan kuvan, jossa hän suutelee lavalla bändikavereitaan. Kuvan yhteyteen muusikko on kirjoittanut tärkeän ”muistilistan” seuraajilleen.– Muistilista: Sinä olet rakastettava juuri tuollaisena kuin olet.

– Kaikki muu on halpamaista paskapuhetta, Uusivirta kirjoittaa.

Tällä viikolla vietetään Pride-viikkoa. Helsinki Pride on vuosittain järjestettävä seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen teemaviikko, joka huipentuu kulkueeseen lauantaina. Pride-kulkue alkaa Senaatintorilta, josta suunnataan Puistojuhlaan Kaivopuistoon. Myöhemmin illalla vietetään päätösjuhlaa.

Monet julkisuuden henkilöt ovat Salmisen tavoin osallistuneet Pride-viikkoon. Muun muassa Roope Salminen julkaisi myös kuvan, jossa hän suutelee bändikaveriaan. Samalla hän nosti esiin julkisuuden henkilöitä piinaavan ongelman.

Olavi Uusivirta on näytellyt useissa elokuvissa aina 2000-luvun alusta asti. Hiljattain Skorpioni-albumin julkaissut Uusivirta on myös luonut uraa muusikkona 15 vuoden ajan. Uusivirran tunnetuimpia kappaleita ovat muun muassa Me ei kuolla koskaan ja On niin helppoo olla onnellinen.