Playboy-kaunotar pidätettiin huumeiden hallussapidosta: pidätyskuva on karua katsottavaa

Julkaistu:

Valerie Mason pidätettiin kahden miehen kanssa perjantai-iltana.
Entinen Playboy-kaunotar Valerie Mason on pidätetty huumeiden hallussapidosta, kertovat muun muassa TMZ ja Mirror. Louisianasta kotoisin oleva Mason oli kyydissä autossa, jonka paikallispoliisi pysäytti viime perjantaina rikkinäisen perävalon vuoksi.

Viranomaiset löysivät autosta kaksi grammaa huumausainetta ja neulan. Aine oli brittimedian mukaan metamfetamiinia.

Ajoneuvoa ajaneella miehellä oli myös huumeiden valmistamiseen käytettäviä välineitä taskussaan. Mason, kuljettaja ja takapenkillä istunut mies kielsivät kaikki huumeiden hallussapidon.

Masonista julkaistiin pidätyskuva, joka on lähtenyt leviämään sosiaalisessa mediassa. Tummaa kaunotarta ei ole tunnistaa pidätyskuvastaan.

Mason vapautettiin myöhemmin vajaan noin 2 800 euron takuita vastaan.

Valerie Mason esiintyi Playboyn kuukauden Playmatena syyskuussa 2007. Hän esiintyi myös tosi-tv-sarjassa The Girls Next Door, joka tunnettiin myös nimellä The Girls of the Playboy Mansion. Sarjassa esiteltiin Playboy-kaunottarien elämää. Mason esiintyi sarjassa viidessä jaksossa vuosina 2008 ja 2009 hänen muuttaessaan asumaan Playboy-kartanoon Hugh Hefnerin muiden tyttöystävien kanssa.

Mason ei ole ainut viime aikoina ongelmiin joutunut Playboy-kaunotar. Maaliskuussa uutisoitiin Las Vegasissa pidätetystä entisestä Playboy-pupu Kelsey Turnerista, jonka epäillään murhanneen 71-vuotiaan psykiatrin. Turner on kiistänyt kaikki syytteet.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt