Lotta Näkyvä tuskaili parisuhteensa ongelmista radiossa vain hetki sitten – juontajan heitto sai nieleskelemään: ”Pikkasen liian vähän”

Julkaistu:

Vuoden 2013 Miss Suomi Lotta Näkyvä kertoi parisuhteensa haasteista vain kuukausi sitten Radio Rockin haastattelussa.
Lotta Näkyvä, 30, ja jääkiekkoilija Kristian Näkyvä, 28, eroavat. Lotta Näkyvä kertoo asiasta Instagram-tilillään. Pari meni naimisiin vuonna 2016.

– Rakastan tätä ihmistä mun koko sydämestäni. Kahdeksan vuotta sain kunnian olla ”hänen oma”, mutta se 6,5 vuotta, jotka elettiin etäsuhteessa ”rakkauden voimalla” vei lopulta mehut henkisesti ja fyysisesti, Lotta kirjoittaa päivityksessään.
Lotta Näkyvä viittasi etäsuhteen ongelmiin myös kuukausi sitten, kun hän oli Radio Rockin DJ-vieraana. Haastattelussa otettiin esiin, ettei pariskunnalla ole ollut paljon aikaa toisilleen.

– No ei oo että..., Näkyvä aloitti.

Haastattelija kysyi, onko se toisaalta hyvä juttu, ettei ainakaan kerkiä kyllästymään toiseen. Näkyvä vastasi, että pariskunta on nähnyt yhdeksän kuukauden aikana neljä viikkoa.

– Että alkaa olla pikkasen liian vähän, mutta tuota..., Näkyvä jatkoi nielaisten.

Kuuntele haastattelu alla olevalla soittimella.Kristian Näkyvä pelaa Ruotsin pääsarjassa Örebro HK:ssa. Puolustaja on pelannut aiemmin Suomessa Bluesissa ja Jypissä. Lotta Näkyvä osallistui viime vuonna Selvityjät Suomi -sarjaan Filippiineillä ja syksyllä hänet nähdään Fort Boyard -seikkailuohjelmassa. Hän viittasi näihin ohjelmiin myös Radio Rockin haastattelussa.

– Tässä on nyt ollut viimeaikoina semmoista, että esimerkiksi Selviytyjistä, sieltähän ei kellekään ilmoiteltu yhtään mitään. Sitten Fort on vähän sellainen paikka, että jos satelliittipuhelin ei satu toimimaan, niin ei sieltä kauheesti itsestä ilmotella.

Lotta Näkyvä kirjoittaa Instagramissa, että pari eroaa hyvissä väleissä.

– Eroon ei liity draamaa eikä kolmansia osapuolia, vaan paljon rakkautta ja surua, joten toivomme saavamme rauhan tämän asian käsittelyyn, emmekä vastaa tähän liittyviin kyselyihin tämän enempää. Kiitos kun ymmärrätte.


Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt