Lotta ja Kristian Näkyvä: Avioero! Satuhäistä aikaa vain kolme vuotta - Viihde - Ilta-Sanomat

Lotta ja Kristian Näkyvä: Avioero! Satuhäistä aikaa vain kolme vuotta

Vuoden 2013 Miss Suomi Lotta Näkyvä on eronnut jääkiekkoilijapuolisostaan Kristian Näkyvästä. Lotta kertoo erosta sosiaalisessa mediassa.

Lotta ja Kristian Näkyvä kuvattuna Helsingissä 2015.­

25.6.2019 14:18

Miss Suomi 2013 Lotta Näkyvä, 30, on eronnut jääkiekkolijapuolistostaan Kristian Näkyvästä, 28. Lotta ja Kristian avioituivat kesällä 2016 Vanajanlinnassa Hämeenlinnassa.

Lotta kertoo parin erosta Instagram-sivuillaan.

– Rakastan tätä ihmistä mun koko sydämestäni. Kahdeksan vuotta sain kunnian olla ”hänen oma”, mutta se 6,5 vuotta, jotka elettiin etäsuhteessa ”rakkauden voimalla” vei lopulta mehut henkisesti ja fyysisesti, Lotta kirjoittaa päivityksessään.

– Oli kuin olisi yrittänyt sovittaa kahden eri palapelin paloja yhteen... Olemme nyt kuukausia miettineet vaihtoehtoja, mutta joskus on niin, että rakkaus ei riitä ylittämään käytännön esteitä ja olemme päättäneet jatkaa tässä vaiheessa omillamme.

Olosuhteista huolimatta Lotta kertoo parin eroavan hyvissä väleissä.

– Eroon ei liity draamaa eikä kolmansia osapuolia, vaan paljon rakkautta ja surua, joten toivomme saavamme rauhan tämän asian käsittelyyn, emmekä vastaa tähän liittyviin kyselyihin tämän enempää. Kiitos kun ymmärrätte, Lotta päättää kirjoituksensa.

Lotta on aiemmin kertonut IS:lle, että etäsuhteessa eläminen oli haastavaa molemmille. Pari ehti nähdä toisiaan paljon vähemmän kuin pariskunta yleensä.

Lotta ja Kristian vuonna 2016.­

Lotta osallistui viime vuonna Selviytyjät Suomi -ohjelman kuvauksiin Filippiineillä sekä syksyllä nainen nähdään Fort Boyard -seikkailuohjelmassa. Kristian Näkyvä pelaa ammatikseen jääkiekkoa Ruotsin SHL-liigassa.

Nyt Lotta on keskittynyt vuorikiipeilyyn maailman parhaimpiin kiipeilyvalmentajiin lukeutuvan Don Bowien avustuksella. Lotan tavoite on huiputtaa ilman lisähappea kaikki maailman yli 8 000 metriä korkeat vuoret. Tällä hetkellä Lotta on kuukauden mittaisella matkalla Pakistanissa Karakorum-vuoristossa valloittaakseen maailman 13. korkeimman vuoren, Gasherbrum II:n.

Juttua muokattu 25.6.2019 kello 15.41: Parin häistä on kolme, ei kaksi vuotta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?