Pamela Andersonin sydäntäsärkevä avautuminen – 18 vuotta nuorempi jalkapalloilijamies eli täydellistä kaksoiselämää: ”Hän on hirviö” - Viihde - Ilta-Sanomat

Pamela Andersonin sydäntäsärkevä avautuminen – 18 vuotta nuorempi jalkapalloilijamies eli täydellistä kaksoiselämää: ”Hän on hirviö”

Pamela Anderson kertoo Instagramissa, kuinka jalkapalloilija Adil Rami pyöritti kahta naista samaan aikaan.

Pamela Anderson erosi miehestään Adil Ramista, kun tämän kaksoiselämä paljastui.

25.6.2019 12:35

Mallina ja näyttelijänä tunnettu Pamela Anderson julkaisi tiistaina Instagram-tilillään päivityksen, joka järkytti naisen seuraajia.

Anderson, 51, lisäsi Instagram-tililleen mustavalkoisen kuvan, jossa hän poseeraa yhdessä ranskalaisjalkapalloilija Adil Ramin, 33, kanssa. Vajaat kaksi vuotta yhtä pitänyt pariskunta päätti hiljattain suhteensa järisyttävien valheiden seurauksena.

– Tätä on vaikea hyväksyä, Anderson kirjoittaa.

– Elämäni kaksi viimeisintä vuotta ovat olleet yhtä suurta valhetta, hän jatkaa.

Anderson kirjoitti julkaisemansa kuvan yhteyteen sydäntäsärkevän tekstin, jossa avasi syitä parin eron taustalla. Anderson paljastaa Ramin eläneen täydellistä kaksoiselämää, mikä paljastui naiselle vasta hiljattain.

– Minua on huijattu. Minun annettiin uskoa, että olimme äärimmäisen rakastuneita. Olen surun murtama saatuani selville, että hän eli kaksoiselämää, Anderson kirjoittaa riipaisevasti.

Anderson kertoo, kuinka mies usein kertoi hänelle pelitovereistaan, jotka pettivät vaimojaan jatkuvasti. Hän kertoo Ramin kutsuneen näitä miehiä hirviöiksi.

– Mutta hän on pahempi kuin he, hän valehteli kaikille. Miten on mahdollista hallita kahden naisen mieltä ja sydäntä tällä tavoin? Olen varma, että meitä oli muitakin, Anderson kertoo.

– Hän on se hirviö.

Suomalaisia sukujuuria omaava Pamela Anderson nousi julkisuuteen Playboy-mallina.

Anderson ihmettelee kirjoituksessaan, miten hän ei tajunnut asiaa ajoissa. Naisen seuraajat kiirehtivät kuitenkin muistuttamaan, ettei Anderson saa missään nimessä syyttää itseään tapahtuneesta.

– Älä ole noin ankara itsellesi. Narsistit ovat petoksen mestareita, eräs naisen seuraajista kommentoi.

– Pahinta petoksessa on, ettei se koskaan tapahdu vihollistesi toimesta. Sinut pettävät läheisesi ja rakkaasi, toinen kommentoi.

Pamela ja Adil ehtivät seurustella noin kahden vuoden ajan. He erosivat jo kertaalleen viime syyskuussa, kun he eivät päässeet yhteisymmärrykseen naimisiinmenosta. Maaliskuussa brittilehti Daily Mail kuitenkin uutisoi parin olevan jälleen onnellisesti yhdessä.

Pariskunta ehti seurustella kaksi vuotta, ennen kuin Ramin kaksoiselämä paljastui.

Anderson nousi julkisuuteen vuonna 1989, kun hän poseerasi ensimmäistä kertaa Playboyn kannessa. Sittemmin Anderson on tehnyt historiaa poseeraamalla kyseisen lehden kannessa kaikkiaan 12 kertaa.

Anderson muistetaan Playboyn lisäksi myös legendaarisesta Baywatch-sarjasta. Anderson on aina kiinnostanut suomalaisia, sillä nainen omaa suomalaiset sukujuuret.

Juttua muokattu 25.6. kello 13:49. Adil Ramin nimi korjattu.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?