Perheonnea! Missikisoista tuttu fitnesstähti sai lapsen – ”Hän on täydellinen”

Julkaistu:

Ex-perintöprinsessa Susanna Mustajärvi sai juhannuksena poikavauvan.
Vuoden 2008 missikisoissa ensimmäiseksi perintöprinsessaksi kruunattu Susanna Mustajärvi on saanut lapsen. Juhannuksena syntynyt poikavauva on Mustajärven ja tämän kumppanin esikoinen.

Susanna kertoi perheonnestaan Instagramissa, jossa hän julkaisi kuvan vastasyntyneestä pienokaisesta.– Sometauko teki tehtävänsä. Oli ikimuistoinen juhannus, Susanna kirjoittaa päivityksessään.

– Hän on täydellinen, Susanna jatkaa.

Mustajärven tunteikas kuva on kerännyt nopeassa ajassa runsaasti onnitteluviestejä.

Myös Turun yliopistollisen keskussairaalan Instagram-sivu päivitti kuvan Mustajärven kumppanista ja pienestä juhannusvauvasta.Mustajärvi on missiuransa jälkeen kilpaillut fitnessurheilijana sekä kirjoittanut omaa fitnessblogia vuosina 2015–2017.

Nykyään Susanna kirjoittaa Vauva-sivustolla äitiysblogia Meidän Combo, jossa hän on kertonut jättäneensä fitnessuran siitä syystä, että halusi antaa kehonsa valmistautua äitiyteen rauhassa.


Mustajärvi on paljastanut blogissaan poteneensa pitkään voimakasta vauvakuumetta – vauvakuume valtasi lopulta kaikki ajatukset ja elämä ilman vauvaa alkoi tuntua tyhjältä ja merkityksettömältä.