Pettämisskandaali julki Kardashianien tv-sarjassa – Khloé vuodatti pettäjä-Tristanin shokeeraavat sanat: ”Aion tappaa itseni minä hetkenä hyvänsä”

Keep Up With the Kardashians -sarjan tuoreimman kauden päätösjaksossa nähdään maailmaa kuohuttanut syrjähyppykuvio.

Khloé Kardashian, 34, ja Tristan Thompson, 27, joutuivat alkuvuodesta keskelle pettämisskandaalia. Tristanin kerrotaan pettäneen Khloéta Jordyn Woodsin, 21, kanssa. Jordyn Woods on Kylie Jennerin paras ystävä.

Nyt maailmaa kuohuttanutta syrjähyppykuviota avataan Keep Up With the Kardashians -sarjan tuoreimman kauden päätösjaksossa.

– Tristanilla oli muutama kaveri käymässä kaupungissa All-Star viikonlopun vuoksi, joten he vuokrasivat Airbnb-asunnon. Tristan meni jatkoille. Jordyn oli siellä. Tristan ei koskaan tullut kotiin, Khloé kertoo tapahtumista.

Kim Kardashian West sai kuulla ystävältään Larsa Pippenilta, että pari oli ollut toistensa kimpussa koko illan. Siinä kohtaa palaset alkoivat loksahdella paikoilleen. Khloé kertoo puhuneensa sen jälkeen Woodsille ja kuvaili keskustelua oudoksi.

Kylie Jenner on vuosien varrella tukenut ystäväänsä monin tavoin.

– Hän ei kertonut minulle mitään. Hän sanoi, että Tristan yritti suudella häntä ja että hän ei muista tapahtuiko jotain, kertoo Khloé.

Khloé sanoi Jordynille, että tämä voi lähettää hänelle viestin, mikäli hän olisi liian peloissaan kertoakseen jotain. Jordyn lupasi soittaa viiden minuutin kuluttua, mutta naisesta ei kuulunut lainkaan.

Jordyn Woods ja Kylie Jenner olivat ennen kohua niin läheisiä, että Jordyn asui Kylien luona.

– Oli outoa, että Jordyn ei tekstannut minulle sinä iltana, koska aiemmin hän oli tekstannut minulle aina, kun hän oli nähnyt Tristania, Khloé pohti.

Lopulta Woods soitti takaisin Khloélle ja myönsi parin suudelleen illan aikana.

Thompson oli itse lentokoneessa palaamassa Clevelandiin, kun kuvio alkoi valjeta, joten Khloé ei saanut häneltä kaipaamiaan vastauksia. Lennon laskeuduttua Thompsonille ei jäänyt muita vaihtoehtoja kuin myöntää tapahtunut.

Jordyn Woods on rakentanut uransa Kylie Jennerin parhaana ystävänä.

– Tristan kertoi, että kaikki muut olivat poistuneet asunnolta ja he olivat jääneet kahden. Jordyn istui hänen sylissään tuolilla ja he olivat toistensa kimpussa.

Khloé paljastaa miehen viestitelleen hänelle, että hän aikoisi tehdä itsemurhan.

– En voi lakata ajattelemasta sinua ja minkä sotkun olen aiheuttanut. Aion tappaa itseni minä hetkenä hyvänsä, Khloé kertoo miehen viestittäneen.

Khloé Kardashian kertoo Tristan Thompsonin uhkailleen itsemurhalla pettämiskohun yhteydessä.

Kylie on aiemmin tukenut koko Kardahianin klaanin pettänyttä bestistään monin tavoin. Jordynin mallinura ja Istagram-suosio ovat pitkälti Kylien ansiota. Jordynista oli vuosien saatossa tullut paitsi Kylien ystävä, myös kuin koko Kardashianin perheen jäsen.

– Se ei enää koskaan palaudu ennalleen, Kylie sanoi ystävyydestään Jordynin kanssa.

– Luulen, että hän säikähti kuollakseen.

Kylie muun muassa ostanut ystävälleen auton ja järjestänyt hulppeita syntymäpäiväjuhlia. Jordyn on Kylien ystävänä saanut paljon julkisuutta, jonka ansiosta hän on päässyt tekemään yhteistyötä isojen brädien, kuten Too Faced -kosmetiikkamerkin kanssa. Jordynilla on instagramissa miljoonia seuraajia, joita ei luultavasti olisi ilman Kylien tuomaa näkyvyyttä.

TMZ kertoi helmikuussa, että Jordyn ja Tristan päätyivät läheisiin tunnelmiin oltuaan samoissa bileissä. Kaksikon kerrotaan jatkaneen iltaa Tristanin Los Angelesin kotiin, missä he viettivät koko sunnuntain yhdessä.

TMZ-lehden lähteiden mukaan Khloé päätti suhteensa Tristaniin välittömästi, kun tapahtunut kantautui hänen korviinsa. Myös koko Kardashianin perheen on väitetty katkaisseen välinsä Jordyniin.

Tristan Thompson joutui toistamiseen syrjähyppykohun keskelle.

Tristan joutui pettämisskandaalin keskelle vain vuosi ennen Jordyn-kohua, juuri ennen ensimmäisen lapsensa syntymää. Hänet kuvattiin erään bileillan päätteeksi suutelemassa naista yksityisklubilla. He siirtyivät klubilta hotelliin, josta nainen poistui vasta seuraavana iltana.

Tilanne aiheutti suuren somemylläkän ja Tristan saikin kuulla kunniansa sosiaalisessa mediassa Kardashianien faneilta. Myös Khloén sisko Kim kertoi julkisuudessa olevansa järkyttynyt tilanteesta. Entistä järkyttävämmän tilanteesta teki se, että Khloé oli viimeisillään raskaana, kun pettäminen vuoti julkisuuteen.

Tristan piti matalaa profiilia pettämisen paljastuttua. Hänen väitettiin osoittaneen tuolloin katumuksen merkkejä.

Khloélla ja Tristanilla on vuoden ikäinen yhteinen True-tytär.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?