Alma julkaisi yhteiskuvan tyttöystävänsä Natalian kanssa: ”Hyvää Pride-kuukautta minulta ja kullaltani”

Julkaistu:

harvinainen yhteiskuva
Laulaja Alma julkaisi Instagram-tilillään kuvan puolisostaan.
Juuri alkaneen Pride-viikon kunniaksi laulaja Alma on julkaissut Instagram-tilillään harvinaisen yhteiskuvan tyttöystävänsä Natalian kanssa.

– Hyvää pride-kuukautta minulta ja kullaltani, artisti toivottaa kuvan yhteydessä.Alunperin Idolsista pinnalle ponnahtanut nuori nainen teki maaliskuussa poikkeuksen ja kertoi seurustelusuhteestaan brittilehti Gay Timesille.

23-vuotias Alma kertoi brittilehdelle musiikkiurastaan ja imagostaan. Samassa yhteydessä hän paljasti seurustelevansa naisen kanssa.

– Jos ihmiset eivät pidä minusta sellaisena kuin olen, jos he ajattelevat että juhlin liikaa tai olen ällöttävä koska minulla on tyttöystävä, niin okei. Minun täytyy se vain hyväksyä, muuten ahdistun, Alma kertoi.

Alma ei ole koskaan kertonut julkisuudessa seurustelusuhteestaan tai tuonut tyttöystäväänsä kameroiden eteen. Syy tähän löytyy Alman mukaan siitä, ettei hän ole halunnut altistaa rakastaan julkisuuden varjopuolille.

– En ole halunnut tuoda tyttöystävääni gaaloihin tai muihin vastaaviin paikkoihin, koska hän on minulle kaikki kaikessa, enkä halua sekoittaa hänen päätään sen maailman takia. En silti halua piilotella mitään, Alma korosti.

Alma kertoi brittilehden haastattelussa olevansa onnekas, sillä hänen vanhempansa ja ystävänsä ovat aina hyväksyneet hänet sellaisena kuin hän on.

Hänen ystäväpiirinsä koostuu lähinnä ”vain homoseksuaaleista”. Esimerkiksi oman isänsä kanssa asiasta ei ole edes puhuttu, sillä Alman mukaan hänen seksuaalinen suuntautumisensa on ollut aina niin ilmiselvä asia.

– Olen aina elänyt avoimesti. Asiasta kertominen oli niin helppoa, koska minulla ei juurikaan edes ole heteroystäviä, Alma kertoo.

– En ole koskaan ymmärtänyt, että homous voisi olla jotenkin jännittävää. Minulle se on vain normaalia, Alma totesi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt