Plusmalli Irena julkaisee rehellisiä kuvia kurveistaan – fanien viestit saivat ennen syömishäiriön kanssa kamppailleen kaunottaren kyyneliin

Julkaistu:

someilmiö
Kun kansainvälinen vaatejätti jakoi plusmalli Irena Drézin kuvan, ei nainen osannut varautua fanien reaktioon.
Plusmalli Irena Drézi kamppaili painonsa kanssa vuosia, kunnes päätti hyväksyä kehonsa. Vaatejätti PrettyLittleThing jakoi naisen bikinikuvan Instagramissa saaden somekansan haukkomaan henkeään.

Vaatemerkin julkaisemassa kuvassa kurvikas Drézi poseeraa mustissa bikineissä. Kuva on saanut yli 100 000 reaktiota, eli tykkäystä.Sadat kuvaa kommentoineet ylistävät vaatejättiä muokkaamattoman kuvan julkaisemisesta. Monet ilmaisevat kyllästyneensä epärealistisiin kauneusihanteisiin.

– Pidän siitä, että osoitatte arvostusta kaiken muotoisille ja kokoisille naisille, kommentoi eräs.

– Kiitos, että esittelette muokkaamattomia kehoja. Hän näyttää upealta!

– Rakastan sitä, että käytätte myös pluskokoisia malleja. Mikä kaunotar!

Drézi haluaa osoittaa hoikkuutta ihannoivat kauneusihanteet turhiksi, sillä käyttää vaatekokoa 42-44. Hänellä on Instagramissa yli 147 000 seuraajaa.PrettyLittleThing -vaatebrändin jakaman kuvan saama huomio on yllättänyt naisen, uutisoivat muun muassa Mirror ja Daily Mail.

– Ilahduin, kun he julkaisivat sen. On uskomatonta, että 90 prosenttia kommenteista ovat olleet positiivisia, Drézi kertoi The Sunille.

Drézi kertoi olleensa niin häkeltynyt saamastaan palautteesta, että hän on jopa itkenyt onnesta.

– Se sai minut itkemään. Kaikki nämä naiset laittoivat minulle viestejä ja kertoivat tarinoitaan, Drézi sanoi.

– He ajattelevat minua ja uskaltavat mennä ulos hihattomissa topeissa, eivätkä enää häpeä käsivarsiaan. Se saa minut tuntemaan, että todella autan jotakuta.Tie pluskokoiseksi malliksi ei ole ollut helppo.

– Kärsin neljä vuotta syömishäiriöstä. Olin todella epävarma vartalostani. En halunnut poistua kotoani. Pukeuduin väljiin vaatteisiin, jotta saisin kehoni piiloon, Drézi sanoo.

– Kerran sain pudotettua painoani tuntuvasti, mutta kilot tulivat nopeasti takaisin. Tiedän millaista on olla vaatekokoa 36, mutta myös millaista on olla kokoa 46.

Epävarmuuteen on auttanut yksi keino.

– Yritän välttää itseni vertailua muihin naisiin internetissä. Kaikki ovat erilaisia. Kukaan ei ole samanlainen.

Nykyisin Drezi on täysipäiväinen malli, mutta hän on tottunut myös kovaan työntekoon.

– Olen tehnyt pitkiä työpäiviä. Olen siivonnut ravintoloiden vessoja. Olen ollut tarjoilija. Olen pessyt lattioita. Olen myös työskennellyt myyjänä kaupassa, Drézi kertoo.

Mallikaunotar vietti lapsuutensa vaatimattomissa oloissa.

– Kasvoin pakolaisleirillä Irlannissa. Meillä oli aina ruokaa ja katto päämme päällä, joten emme valittaneet.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt