Tinder-treffeillä karmaiseva seuraus: intialaismies pidätettiin –kielteinen vastaus kosintaan poiki raiskaussyytteen

Intialaismies otettiin kiinni kesäkuun alussa raiskauksesta, sillä hänen katsotaan johdattaneen harhaan Tinderissä tapaamansa naisen.

Tinderistä alkanut suhde päättyi pidätykseen.

24.6.2019 17:44

Intialaismies on joutunut pidätetyksi jätettyään Tinder-deittinsä, väittää Daily Mirror -lehti.

Brittilehden mukaan Intian Bangaloresta kotoisin oleva Rama Reddy, 29, oli tapaillut kuukauden ajan Meeraksi-nimettyä naista. Pari viestitteli ja tapasi alun perin Tinder-deittisovelluksen kautta.

Kuukauden tiiviin tapailun jälkeen pari päätyi harrastamaan seksiä ensimmäisen kerran. Välittömästi aktin jälkeen nainen oli halukas ottamaan suhteessa seuraavan askeleen kosimalla miestä

Reddy ei kuitenkaan ollut kiinnostunut avioliitosta tapailemansa naisen kanssa. Brittilehden mukaan hän kertoi naiselle, ettei usko sitoutumiseen ja täten lopetti suhteen kosintayritykseen. Lopulta Reddy joutui estämään naisen kärkkäät lähestymisyritykset WhatsAppissa.

Intialaismiehen tapailema nainen koki tulleensa harhaanjohdatetuksi ja loukkaantui miehen kieltäytymisestä niin, että hän otti yhteyttä paikalliseen poliisiin. Nyt miestä syytetään raiskauksesta.

Kumppanin harhaanjohdattaminen ja naimisiinmenon lupaaminen seksin saamisen kustannuksella on yksi raiskauksen muodoista konservatiivisessa Intiassa. Paikalliselle poliisille 3. kesäkuuta jätetyn rikosilmoituksen mukaan Reddy pakotti naisen seksuaaliseen tekoon vasten tämän tahtoaan.

Daily Mirror -lehdelle haastattelun antanut nainen kertoi, että mies ”antoi itsestään kunnollisen kuvan, vaikka hän todellisuudessa halusi vain fyysisen suhteen”.

– Kun kosin häntä, hän kieltäytyi kertoen, ettei ole valmis sitoutumaan ja hän ei halunnut tavata enää. Tämä tapahtui seuraavana aamuna, nainen sanoi lehdelle.

– Tällaisia tilanteita ei pitäisi tapahtua, kun ihmiset käyttävät deittisovelluksia. Naisia ei pitäisi käyttää fyysisen nautinnon lähteenä, hän jatkoi.

Poliisin mukaan intialaismies on vangittuna ja tapaus etenee tuomioistuimen käsiteltäväksi.

Mirror -lehden mukaan vuonna 2016 Intiassa kirjattiin yli 10 000 samankaltaista raiskausrikosta, jossa uhri oltiin alun perin luvattu naida. Vuonna 2013 Intian korkein oikeus katsoi, että pariskunnat, joiden välillä oli esiaviollista seksiä, nähdään avioituneeksi pariksi.

Yhteensä Intiassa tuli vuonna 2016 tietoon noin 40 000 raiskausta. YK:n arvion mukaan maassa joka kolmas raiskauksen uhri on alaikäinen.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?