Juhannuslempeä! Kultaleijona Sami Lepistö meni naimisiin – katso parin tunteikas hääkuva: ”Olen onnekas mies”

Julkaistu:

Jääkiekkoilija Sami Lepistö avioitui Maria-rakkaansa kanssa lauantaina Mustion Linnassa.
Jääkiekkoilija Sami Lepistö, 34, avioitui viikonloppuna rakkaansa Maria Liljelundin kanssa. Juhannuksena juhlittuja häitä vietettiin Mustion linnassa.

Nyt Lepistö on julkaissut Instagram-sivuillaan tunteikkaan hääkuvan.– Olen onnekas mies saadessani kutsua tätä kaunista naista vaimokseni, Sami kirjoittaa päivityksessään.

Kuva on kerännyt nopeassa ajassa runsaasti onnitteluviestejä. Parin virallisen hääkuvan on ottanut Jere Satamo.

Samin ja Marian hääjuhlaan oli kutsuttu runsaasti nimekkäitä vieraita, kuten jääkiekkoilija Marko-Mörkö Anttila , Ossi Väänänen ja Vilma Bergenheim. Vieraiden somepäivityksistä käy myös ilmi, että muusikko Pete Parkkonen esiintyi hääjuhlassa useaan otteeseen.

Pitkään yhdessä olleelle parille syntyi vuonna 2017 kaksostytöt, Sansa ja Ava. Kaksostytöt viettävät heinäkuussa 2-vuotissyntymäpäiviään.

Espoolaissyntyinen tähtipuolustaja Sami Lepistö on alkujaan Jokereiden kasvatti, joka lähti Pohjois-Amerikkaan kaudelle 2007–2008. Sen jälkeen hän on pelannut AHL:ssä, NHL:ssä ja KHL:ssä.

Lepistö kuului Leijonien maailmanmestaruuden voittaneeseen joukkueeseen keväällä 2011. Hänen palkintokaapistaan löytyvät myös olympiapronssit Vancouverista ja Sotshista.