Lukijoiden suosikit kesäheiloiksi ovat Päivi Räsänen ja Sampo Kaulanen – näillä julkkiksilla oli vähiten ottajia

Julkaistu:

IS:n unelmien kesäheilatestistä löytyi jokaiselle jotakin, mutta kaksi nimeä kirivät suosikeiksi.
Miesjulkkisten kesäheilatestiä tehtiin peräti 530 000 kertaa. Vaihtoehtoja oli 25, mutta peräti 45 000 testin tekijöistä sai saman hurmurin, Sampo Kaulasen unelmien kesäheilakseen.

”Osallistuin Facebook-arvontaan ja voitin Sampo Kaulasen! Rakkaani selviytyy missä vaan ja ilahduttaa persoonallisilla rakkauskirjeillään.”

Seuraavaksi suosituin heila oli Juhani ”Tami” Tamminen, jonka sai 10 prosenttia testin tehneistä. Kahdeksan prosenttia sai presidentti Sauli Niinistön.

Koomikot Sami Hedberg ja Ismo Leikola joutuivat listan häntäpäähän. Heitä sai heilakseen vain aniharva.Naisjulkkisten kesäheilatestiä tehtiin yli 350 000 kertaa. Selvä suosikki oli Päivi Räsänen, jonka sai 28 prosenttia testin tehneistä.

”Rukouksiini on vastattu! Päivi tietää, että ilman rakkautta minäkin olen vain helisevä symbaali. Vietämme ylpeästi oman vakaumuksemme mukaista kesää, johon kuuluu kaikenlaista sutinaa, paitsi esiaviollista sutinaa.”

Kakkosijan jakoivat Janni Hussi ja Riitta Väisänen.

Listan häntäpäähän joutuivat Tempparit-Vilma ja Sara Sieppi.

Niin mies- kuin naistestin vaihtoehdoista monet olivat jo varattuja oikeassa elämässä, mutta mikään ei estä haaveilemasta.


Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt