Suosikkimuusikko paljastaa joutuneensa kiusatuksi pituutensa vuoksi – hurja pituusero huippumallivaimoon pahensi tilannetta - Viihde - Ilta-Sanomat

Suosikkimuusikko paljastaa joutuneensa kiusatuksi pituutensa vuoksi – hurja pituusero huippumallivaimoon pahensi tilannetta

Englantilaismuusikko avaa arkaa aihetta tuoreella albumillaan.

Jamie Cullum ja Sophie Dahl.

24.6.2019 8:44

Brittiläinen lalaja-pianisti Jamie Cullum, 39, paljastaa kärsineensä pituudestaan lähes koko ikänsä. Suosikkimuusikko kertoo Mirror -lehdelle, että häntä on kiusattu pituutensa vuoksi ja pilkkaaminen paheni entisestään, kun hän meni naimisiin pitkän, mallina työskenelevän naisen kanssa.

Pariskunnalla on pituuseroa lähemmän 20 senttimetriä.

164-senttiä pitkä Cullum on naimisissa mallina työskennelleen kirjailija Sophie Dahlin, 41, kanssa. Dahl on muusikkoa lähes 20 senttimetriä pidempi, sillä nainen on mallin mitoissa 183 senttimetriä pitkä.

– Ilmeisesti olen lyhyt. Ja se on jotain, josta minua on kevyesti kiusattu koko elämäni, erityisesti silloin, kun olen nainut pidemmän naisen, Cullum kertoo brittimedialle.

Artisti julkaisi toukokuussa uuden albumin Taller. Albumi sisältää samannimisen kappaleen, jonka sanoituksissa Cullum käsittelee vaikeaksi kokemaansa aihetta.

– Olen käyttänyt hyväksi asiaa, josta olen haavoittuva sanoakseni siitä jotain, Cullum kertoo levynsä sanoituksista.

– Kappaleen sanoma ei ole pelkästään pituudestani, vaan myös rakkauskirje vaimolleni. Suhteessa täytyy kasvaa yhdessä. Toivottavasti hän on tehnyt minusta pidemmän suhteemme aikana, hän jatkaa kappaleesta Taller.

Jamie Cullum täyttää elokuussa 40-vuotta.

Cullum kuvailee oudoksi kokemukseksi sitä, että moni ei usko hänen ja Sophien olevan edes pariskunta, koska parilla on niin paljon pituuseroa.

– Jokainen voi tarkastella vieraita ihmisiä antaen mielipiteensä heistä, ja se on asia, joka vain täytyy hyväksyä osaksi elämää.

Bucinghamshiressa asuvalla parilla on kaksi tytärtä, Lyra, 8, ja Margot, 6.

Pian 40 vuotta täyttävä Jamie Cullum on tullut tutuksi hiteistään Everlasting Love, I Could Have Danced All Night ja What A Difference a Day Made. Cullum on keikkaillut Suomessa Pori Jazzeilla vuonna 2014.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?