Suosikkitubettaja ajautui kiusalliseen tilanteeseen lentokentän turvatarkastuksessa – muistelee noloa tapausta podcastissa: ”Se hetki oli jotain niin...” - Viihde - Ilta-Sanomat

Suosikkitubettaja ajautui kiusalliseen tilanteeseen lentokentän turvatarkastuksessa – muistelee noloa tapausta podcastissa: ”Se hetki oli jotain niin...”

Suosikkitubettaja ja somevaikuttaja Sita Salminen muistelee podcastissa kiusallista tilannetta, johon joutui lentokentän turvatarkastuksessa.

Sita Salmisen Youtube-kanavalla on yli 137000 tilaajaa.­

23.6.2019 12:57

Sita Salminen, 26, lukeutuu Suomen seuratuimpiin Youtube-tähtiin. Rovaniemeltä kotoisin oleva, nykyään Helsingissä asuva Salminen on pyörittänyt kahta suosittua Youtube-kanavaansa noin kolmen vuoden ajan.

Hiljattain Salminen teki uuden aluevaltauksen ja yhdisti voimansa radiojuontajana ja niin ikään Youtuben puolelta tutuksi tulleen Veronica Verhon kanssa. Kaksikko julkaisee nykyään viikoittain suosittua Poks-podcastia.

Tähän mennessä naiset ovat jaksoissa muistelleet muun muassa teiniaikojaan sekä keskustelleet kesään ja rantakeleihin liittyvistä ulkonäköpaineista. Podcastin viimeisin jakso käsitteli puolestaan seksiä ja siihen liittyviä tabuja. Jakson nimi oli osuvasti The Seksi-jakso.

Sita Salminen on puhunut sosiaalisessa mediassa avoimesti esimerkiksi rahasta ja ulkonäköpaineista.­

Jaksossa Salminen ajautuu muistelemaan kiusallista hetkeä, johon hän joutui lentokentän turvatarkastuksessa muutama vuosi sitten. Salminen oli lähdössä poikaystävänsä kanssa viikonloppureissulle Helsinkiin pelkkien käsimatkatavaroiden turvin.

– En ollut jaksanut laittaa joka ikistä pientä kosmetiikkatuotetta sinne minigrip-pussiin. En tiedä miksi, vaikka tasan tiesin, että kyllähän ne sieltä ne sitten tonkii, Salminen kertaa tapahtumia.

Käsimatkatavaroiden kanssa matkustaessa kaikki kosmetiikkatuotteet on lähtökohtaisesti pakattava minigrip-pussiin. Niinpä lentokentän virkailija alkoi käydä läpi Salmisen laukusta löytyviä tuotteita.

– Samalla kun se tonkii niitä mun ripsareita sieltä laukun pohjalta, niin sehän nappaa sitten käteensä sellaisen pienen vibraattorin, Salminen muistelee nolona.

– Se katso ensin sitä vibraattoria, eikä ensin tajua mikä se on. Sitten hän katsoo mua ja työntää sen takasin sinne laukkuun, hän nauraa.

Veronica Verho on toinen suositun Poks-podcastin tähdistä.­

Salminen muistelee virkailijan olleen nuorempi naishenkilö. Vaikka hän nyt nauraa tapahtumille, oli tilanne aikanaan ilmeisen kiusallinen molemmille osapuolille.

– Se hetki oli jotain niin... Mukava jono synty sitten siellä mun takana, Salminen päivittelee huvittuneena.

– Mut hän ei sanonut mitään? Verho ihmettelee.

– Mitä hänen ois pitänyt sanoa? ”Onko tämä se mitä mä luulen?” nauraa Salminen.

Salminen pystyy jo nauramaan turvatarkastuksen kiusallisille tapahtumille.­

Sita Salminen tunnetaan rehellisistä ja avoimista Youtube-videoistaan. Nainen on puhunut videoillaan avoimesti muun muassa rahasta, ulkonäköpaineista sekä syömishäiriöstään. Osa Salmisen videoista on varustettu K18-merkinnällä ja hänen kanavallaan on yli 137 000 tilaajaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?