Morsian ei voinut uskoa silmiään, kun näki anoppinsa lipuvan hääpaikalle – kuvasta leimahti valtava some-episodi: ”Ei voi olla...” - Viihde - Ilta-Sanomat

Morsian ei voinut uskoa silmiään, kun näki anoppinsa lipuvan hääpaikalle – kuvasta leimahti valtava some-episodi: ”Ei voi olla...”

Amerikkalaiskirjailijan jakama kuva nostatti Twitterissä varsinaisen mylläkän.

22.6.2019 13:26

Valkoiseen pukeutuminen on kenties pahin moka, minkä häissä voi tehdä. Tai ehkä ei sittenkään.

Kirjailija Amy Penzzan jakama kuva häistään on noussut Twitterissä jättisuosituksi jäätävän etikettimokan takia. Penzza kertoo, kuinka hänen anoppinsa pelmahti aikanaan heidän juhliinsa rehelliseen, pitkään ja kokovalkoiseen häämekkoon pukeutuneena.

Ei vain valkoiseen mekkoon. Vaan häämekkoon.

Naisen julkaisemassa kuvassa näkyy, kun morsian ja hänen anoppinsa seisovat vierekkäin juhlapaikalla. On mahdotonta sanoa, kumpi heistä on morsian.

– Anoppini laittoi häihini häämekon. Pistä paremmaksi, Twitter, hän kirjoittaa kuvan yhteydessä.

Twiitti keräsi heti yli 53000 tykkäystä, lähes 10000 uudelleentwiittausta ja tuhansia kommentteja.

– Se raivo, mitä olisin tuntenut... Eräs kommentoi.

– Jos katsot tarkkaan, voit nähdä nyrkkiin puristuneen käteni... Pennza vastasi.

– Toivottavasti pyysit morsiusneitojasi tappelemaan hänen kanssaan. Hääpäivänä heidän on pakko tehdä, mitä sanot.

– Ei voi olla...

– Kuka pitää hääpukua varalla?

– Tarvitsen tarinan tähän. Mikä oikeutti hänet tuohon? Oliko se hätätilanne?

Käyttäjät halusivat tietää, kuinka kyseinen tapahtuma oli ylipäätään mahdollinen ja miten morsian reagoi tilanteessa.

Ja Penzza kertoi. Hääaamuna kaikki polttareissa olleet naiset ovat ahtautuneet pieneen huoneeseen kirkossa. Hän ei tiennyt, mitä anoppi aikoisi pukea juhliin.

– Hän kävelee sisään. Näen sen, Penzza kirjoittaa.

– En muista päivästä juuri mitään. Monet sanovat, että hääpäivä on aivan sumua, ja se on totta myös minun kohdallani. Mutta muistan sanoneeni tämän: ”Sinä... Sinä voisit olla morsian...”, hän kirjoittaa.

Penzzan kaasot eivät nostaneet asiaa esiin. He ajattelivat, että hän ei huomaisi.

– He katsoivat minua, toisiaan, anoppiani, taas minua, poliisia, joka meidät pakotettiin palkkaamaan ja toivoivat, etten hyökkäisi kiinni hänen etälamauttimeensa.

– Mutta olen onnellinen voidessani ilmoittaa, että häät sujuivat ilman verenvuodatusta tai kenenkään työntämistä samppanja-altaaseen.

 ”Kun hän näki mekon huikealla alennuksella, hän ei voinut kieltäytyä siitä. Jos häneltä kysyy nyt, hänellä on tapahtuneesta kamalan paha mieli.”

Kirjailija kertoo, että ei kaikesta huolimatta ole anopilleen vihainen. Se on osa hänen luonnettaan: anoppi oli tarjoushaukka, joka oli saanut mekon hyvällä hinnalla.

– Kun hän näki mekon huikealla alennuksella, hän ei voinut kieltäytyä siitä. Jos häneltä kysyy nyt, hänellä on tapahtuneesta kamalan paha mieli.

Penzza kertoo köyhissä oloissa kasvaneen anoppinsa olevan niin pihi, että hän ottaa sellerit ja oliivit pois drinkeistä käyttääkseen niitä uudelleen.

– Hän oli innoissaan täyttäessään 60, jotta saisi kaikki eläkeläisalennukset. Kun mukana on tarjous, häntä ei haittaa edes vanheta.

– Hänen rahansäästötaktiikkansa ovat usein legendaarisia – ja hulvattomia. Kerromme niitä perhejuhlissamme.

Penzza kertoi anoppinsa olevan myös äärimmäisen sydämellinen ja huolehtivainen ihminen, joka on pitänyt huolta hänen kaikista lapsistaan.

– Joo, häämekko oli shokki. Mutta se antoi minulle aika hauskan muiston. Kukaan ei ole unohtanut sitä.

– Hän puki häämekon häihini. Mutta hän on korvannut sen myöhemmin. Kun sanoin hänelle, että tämä julkaisu saisi huomiota ja pelkäsin, että se loukkaisi hänen tunteitaan, häntä ei haitannut. ”Mikä tahansa tekee minusta kuuluisan”, hän sanoi.

Mikä on härskein häämoka, johon olet törmännyt? Kerro kokemuksesi kommenteissa!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?