Vesa Keskisen Pariisin-loma sai painajaismaisen käänteen – joutui perheensä kanssa karun huijauksen kohteeksi: ”Elämäni kallein majoitus”

Julkaistu:

Vesa Keskiselle sattuu ja tapahtuu. Perheen Pariisin lomakaan ei alkanut aivan suunnitelmien mukaisesti, ja siitä tuli Vesalle kallis lasku.
Vesa Keskinen visioi, että hän saa tilaamansa Lamborghinin juhannukseksi ja pääsee sillä huristelemaan juhannusajelun. Auto kyllä tuli, mutta satamassa ilmeni, että se oli väärä auto; se oli matkalla Norjaan. Korvaukseksi Vesa tilasi perheelle matkan Pariisiin.

Vesa Keskinen tilasi ja maksoi majoituksen etukäteen. Sitten kun oltiin perillä Pariisissa, ei majoituksesta ollut tietoakaan.

– Yli 40 tunnin valvomisen jälkeen saimme huomata joutuneemme petetyksi ennakkoon maksetun majoituksen suhteen, Vesa Keskinen kertoo.

– Pariisissa oli hellettä yli 30 astetta. Maria ja Toivo olivat ihan poikki matkasta, yliväsyneinä ja hikisinä. Oli orpo olo olla lasten kanssa ilman majoitusta. Otti pienillä ihmisillä lujille helteessä odottaminen.

Keskisen mukaan Pariisin hotellit olivat täpötäynnä.

– Kolmen tunnin päästä löysimme viimein kaksion Pariisin laidalta kahdeksi yöksi. Hinta ilman siivousta oli yli 2 000 euroa. Elämäni kallein majoitus.


Mistään luksusluokan majapaikasta ei Keskisen mukaan ole kysymys.

– Kaksio on pienempi kuin kyläkaupan hotellin normihuoneet.

Jos etukäteen maksettu majoitus ei toteudu, niin jokin lienee pielessä. Ensin Vesa suunnitteli käyntiä Pariisin poliisiasemalla, mutta lykkäsi sitten jatkotoimet juhannuksen jälkeiseen aikaan.

– Käynnistän poliisitutkinnan petoksesta juhannuksen jälkeen Suomessa. Näin on parempi, kun en ranskaa osaa. Olemme EU:ssa, joten katsotaan kuinka hyvin sujuu poliisiyhteistoiminta Suomen ja Ranskan välillä, Vesa Keskinen sanoo.

Pariisissa perhe huvitteli Disneylandissa oikein olan takaa.

– Takana yli kymmenen tuntia Disneylandissa. Lapsille riemukas kokemus, mutta väsymys alkoi painaa jo päivän loppusuoralla.

Vesa Keskinen sai Pariisiin tiedon siitä, että hänen hartaasti odottamansa Lamborghini Urus on lopultakin satamassa Suomessa. Autoon tehdään vielä joitain väritykseen liittyviä virityksiä, ja Vesa saa 600 000 euroa maksavan kiesin alleen lähiaikoina.

– Se on minun työautoni. Onhan minulla työmatkaa peräti 70 metriä, Vesa Keskinen sanoo.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt