Hollywood-legenda julkaisi hurvittelukuvan Helsingistä – tarkkasilmäiset tunnistavat paikan Hietalahdessa sijaitsevaksi hotellibaariksi

Julkaistu:

24-sarjan Jack Bauerina parhaiten tunnettu näyttelijä–muusikko Kiefer Sutherland julkaisi sosiaalisessa mediassa kuvan helsinkiläishotellista.
Hollywoodista tuttu näyttelijä-muusikko Kiefer Sutherland, 52, lomailee parhaillaan Suomessa. Sutherland konsertoi tiistaina Helsingin Suvilahdessa brittiyhtye Musen lämmittelijänä, jonka jälkeen tähti on tutustunut Helsinkiin muutaman päivän ajan.

Nyt kanadalaistähti on julkaissut Instagramissa kuvan Suomesta, jossa hän poseeraa omien soittajiensa kanssa helsinkiläisessä ravintolassa.

Tarkkasilmäiset tunnistavat kuvan ravintolan sisustuksen perusteella RO-RO Bariksi, joka on Radisson Blu Seaside hotellin aulabaari. Sutherland yhtyeineen vietti ravintolassa iltaa virvokkeiden kera.
Kuvatekstissä hän kiittää Musea, jonka maailmankiertueella Sutherland oli lämmittelijänä.

– Kiitos Muse, että otitte meidät mukaanne. Mahtavaa loppukiertuetta! Sutherland kirjoittaa.

Sutherland kertoi Ilta-Sanomille aiemmin, että hänellä ei ole lomansa ajaksi suunnitelmia, mutta hän on erityisen kiinnostunut Suomen historiasta maailmansotien aikaan sekä sotaisasta menneisyydestä Venäjän kanssa.

– Odotan kaupungin näkemistä ja tavallisten turistijuttujen tekemistä ennen Amerikan kiertueelle palaamista. Aion vaellella kaupungissa yksin, hän kertoi IS:lle ennen Suomeen saapumista.
Sutherland ei ole käynyt aiemmin Suomessa, mutta hänellä on yllättävä Suomi-yhteys omasta perhepiiristä: Kieferin legendaarinen näyttelijäisä Donald Sutherland, 83, on ollut Suomessa vaihto-oppilaana 1950-luvun alkupuolella. Donald tunnetaan elokuvista Tuntematon uhka, Cold Mountain ja Nälkäpeli -elokuvasarjasta.


Nyt myös kantrirock-muusikon uraa luova Sutherland on tullut tunnetuksi televisio- ja elokuvamaailmasta. Hän on näytellyt elokuvissa Stand by Me – viimeinen kesä, The Lost Boys, Kunnian miehiä ja Phone Booth, mutta miehen kuuluisin rooli on Jack Bauer sarjassa 24.

Sutherland on julkaissut keväällä albumin Reckless & Me. Tuore albumi ponnahti välittömästi kärkisijoille Iso-Britanniassa, jonka vuoksi Sutherland on kiertueella joulukuuhun saakka. Hänen suosituimpia hittejään ovat Not Enough Whiskey ja Something You Love.

Juttua muokattu kello 20:08: hotellibaari sijaitsee Hietalahdessa, ei Hietaniemessä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt