SK: Jaajo Linnonmaan palkkapyyntö tyrmistytti – paljastaa nyt ”Prisma-syyn”, jolla perusteli toiveensa

rac

Julkaistu:

Jaajo Linnonmaa kertoo Suomen Kuvalehdessä esittäneensä kovan palkkatoiveen ennen suostumistaan Haluatko miljonääriksi? -suosikkiohjelman juontajaksi.
Radio Suomipopilla juontava Jaajo Linnonmaa on valittu yleisöäänestyksellä yhdeksän kertaa vuoden radiojuontajaksi, ja lisäksi hän on tähdittänyt juontajana suomalaisten rakastamaa Haluatko miljonääriksi? -ohjelmaa lauantai-iltaisin.

Linnonmaa paljastaa nyt Suomen Kuvalehden haastattelussa esittäneensä kovan palkkatoiveen ennen suostumistaan Haluatko miljonääriksi? -ohjelman juontajaksi.

– Tiesin, että Haluatko miljonääriksi? tekee naaman ihan v*tun tutuksi. Kun rupesin sopimaan jaksokohtaisista palkoista, jotkut nikotteli, että mikä helvetin palkkatoive tämä on, Linnonmaa kertoo SK:ssa.

– Mä sanoin, että tässä päällä on se, että mulla menee yksityisyys kokonaan. Jos sä teet lauantai-illan prime timeä neljä vuotta, saat jutella Prismassa joka ikisen mummin ja junnun ja lapsen ja vanhemman kanssa, että ne katsoo tätä ohjelmaa, Linnonmaa perustelee.

Linnonmaa paljastaa myös, että hänen tv-uransa loppuu, kun Haluatko miljonääriksi? -ohjelma tulee aikanaan päätökseensä.


Haluatko miljonääriksi -ohjelman juontajaksi Linnonmaa hyppäsi vuonna 2016.

Suosikkijuontajan tulot ovat olleet usein haetuimpia listalla IS:n Verokoneeessa. Vuonna 2016 Linnonmaan jälkeen haetuimpia sukunimiä olivat Tiihonen ja Sipilä.

– Vilpittömästi olen sitä mieltä, että jos porukka olis enemmän kiinnostuneita omasta, kuin muiden palkasta, niin oltais kaikki onnellisempia. Palkan koosta riippumatta. Kyllä työn mielekkyys ja työkaverit tulee tärkeysjärjestyksessä palkkaa ennen. Vai mitä? Linnonmaa kommentoi palkkatuloihinsa kohdistunutta kiinnostusta vuonna 2016.

Mies on juontanut Radio Suomipopin Aamulypsyä vuosien ajan. Aamulypsy palkittiin tänä keväänä vuoden radio-ohjelmana. Ohjelman juontajat Jaajo Linnonmaa ja Anni Hautala sekä hovimuusikko Ilkka ja Tuukka ”Tukeshow” Ritokoski hakivat palkintopystin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt