Sanni harvinaisen rehellisenä menneisyydestään Imagessa: joutui rajusti kiusatuksi – ystävän julmat sanat syöpyivät mieleen - Viihde - Ilta-Sanomat

Sanni harvinaisen rehellisenä menneisyydestään Imagessa: joutui rajusti kiusatuksi – ystävän julmat sanat syöpyivät mieleen

Sanni kertoo Imagen haastattelussa joutuneensa yhdeksännellä luokalla rajun kiusaamisen kohteeksi.

20.6.2019 12:19

Laulaja Sanni eli Sanni Kurkisuo kirjoittaa elämästään avoimesti kappaleisiinsa, mutta haastatteluja 26-vuotias muusikko antaa harvemmin. Nyt Sanni puhuu Image-lehden tuoreimmassa kansihaastattelussa elämästään ja nuoruudestaan Lohjalla.

Musiikkiin hurahtanut Sanni kertoo haastattelussa jääneensä totaalisen yksin yhdeksännellä luokalla, kun hänen vanhempi kaveriporukkansa valmistui yläkoulusta. Sanni muistelee haastattelussa, että pian tilanne kärjistyi siihen, että häntä nimiteltiin, ja hänet julistettiin ”ylimieliseksi huoraksi”. Väkivaltaisinta oli kuitenkin ystävien kaikkoaminen ja täydellinen eristäminen.

Ystävä kertoi Sannille ruokalassa, että hänetkin eristettäisiin porukasta, jos hän ”murtaisi linjan”. Sanni sanoo haastattelussa törmänneensä ystäväänsä vuosia myöhemmin keikkansa jälkeen. Kumpikin heistä alkoi itkeä.

Sanni kertoo Imagessa, että hänen tukenaan ja turvanaan oli muutama opettaja, jotka hakivat hänet pois oppitunnilta ja veivät bändiluokkaan soittamaan. Erityisesti tatuoitu erityisopettaja oli haastattelun mukaan suurena tukena: hän muistutti Sannille, ettei yläkoulu kestä ikuisesti.

Sanni paljasti IS:lle Helsinki-päivän konsertissa tuntevansa olonsa edelleen ajoittain yksinäiseksi, varsinkin tien päällä ollessaan.

– Kaipaan vapaalla ihmisiä ympärilleni, tietenkin luottoihmisiä aina. Yksinäisyys ei ole sitä, etteikö olisi ihmisiä ympärillä, vaan yksinäisyys on myös sellasta mielentilaa, että koko ajan on pieni introverttius päällä.

Räväkkänä ja karsimaattisena tunnetun artistin hiljainen puoli korostuu aina silloin, kun hän tekee uutta musiikkia. Sannin läheiset kuitenkin ymmärtävät hyvin myös artistin hiljaisempaa introverttipuolta.

– Tarkkailee ja on vastaanottavainen niille värähtelyille, mitä ilmassa on. Mun läheiset tietää, että mä olen tällainen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?