Kohuissa rypeneen Lindsay Lohanin paluu parrasvaloihin sai karun käänteen – bisnekset lopahtivat ja uusi tv-sarja hyllytettiin tylysti

Julkaistu:

Lindsay Lohanin uudet bisnekset eivät ole jatkuneet odotetulla tavalla.
Entisen lapsitähden Lindsay Lohanin uudet bisnekset eivät ole sujuneet odotetulla tavalla. Mean Girls -elokuvan myötä jättisuosioon ponnahtanut Lohan alkoi luotsata uutta tv-sarjaansa Lindsay Lohan's Beach Club tammikuussa 2019 MTV-kanavalla.

Sarjassa seurattiin Lohanin omistaman klubin toimintaa Kreikan Mykonoksella. Sarjassa Lohanin alaisuudessa työskenteli joukko trendikkäitä nuoria naisia ja miehiä, jotka tavoittelivat unelmatyöpaikkaansa kuuluisan näyttelijän yökerhossa.

Nyt näyttää kuitenkin siltä, että Lohanin bisnekset ovat ottaneet todellista takapakkia. Daily Mailin mukaan sarjasta ei nähdä uutta kautta, ja kaiken lisäksi yökerhon ovet on suljettu.
Huhujen mukaan Mykonoksella sijaitseva yökerho on lopettanut toimintansa hiljaisuuden saattelemana.

– Ystävälläni oli varaus paikkaan tälle viikolle, mutta klubilta soitettiin ja sanottiin, etteivät he avaa oviaan tämän sesongin aikana, sisäpiirilähteen kerrotaan paljastaneen.

Lehden mukaan Lohanin luotsaama sarja alkoi näyttävästi ja sitä mainostettiin paljon, mutta kauden edetessä katsojaluvut laskivat. MTV olisi myös mitä ilmeisimmin kaivannut sarjan tapahtumiin enemmän käänteitä. Seesteistä elämää elävän Lohanin elämä on kuitenkin tätä nykyä kaukana draamasta.

– He halusivat romahduksia ja draamaa. Lindsay ei ole sellaisessa elämäntilanteessa enää, naisen sisäpiiristä muistutetaan.

Mykonoksen lisäksi Lohan on perustanut klubit Rodokselle ja Ateenaan.


Lohanin tv-sarjaan oli kaavailtu alunperin muutoksia seuraavalle kaudelle. Sisäpiiritietojen mukaan Lohanin perheen piti hypätä mukaan ohjelman toiselle kaudelle.

– Tuottajilla oli ideana uudistaa sarjaa toiselle tuotantokaudelle. Sarjaan tulisi mukaan Lindsayn äiti Dina ja hänen siskonsa Ali, sisäpiirilähde kertoi.

Varmaa ei ole, että kieltäytyivätkö Lohanin läheiset osallistumasta vai tyrmäsikö MTV idean.


Lohan ponnahti julkisuuteen Disneyn hittikomediasta Ansa vanhemmille jo vuonna 1998. Lohan on siitä asti ollut yksi maailman tunnetuimmista tv-tähdistä, sekä työskennellyt myös lapsimallina.

Sittemmin Lohan on ajautunut ongelmiin päihteiden kanssa. Hän on avokätisesti tuhlannut elokuvista haalittua omaisuuttaan villiin juhlimiseen. Lopulta Lohan ajautui holtittoman päihteidenkäyttönsä vuoksi ongelmiin lain kanssa ja hänet pidätettiin esimerkiksi rattijuopumuksista. Vieroitushoitoon hakeutunut näyttelijä on joutunut vuosien varrella oikeuden eteen myös pieleen menneistä bisneksistään.

The Sunin mukaan entinen lapsitähti pakeni kohuja Dubaihin jo vuonna 2015. Hän asettui aloilleen arabiemiirikuntiin ja newyorkilaisesta taustastaan huolimatta on viihtynyt kaupungissa hyvin. Päihdeongelmista kärsinyt Lohan on ollut tyytyväinen myös siihen, että maan laissa kielletään erittäin tiukasti huumeet.

– Tämä on terveyden ja hyvinvoinnin tyyssija ja täällä arvostetaan positiivisuutta, Lohan on perustellut.