Iiro Seppänen julkaisi liikuttavan perhekuvan – tuoreet isovanhemmat Esko ja Kirsti tapasivat lapsenlapsensa ensimmäistä kertaa

Julkaistu:

Iiro Seppäsen Freya-vauva on Esko ja Kirsti Seppäsen ensimmäinen lapsenlapsi.
Suomessa taikurina tutuksi tullut Iiro Seppänen, 43, sai maaliskuussa esikoistyttären Julia-puolisonsa kanssa. Nyt Freya-nimen saanut tytär on viimein päässyt tapaamaan nimekkäät isovanhempansa, selviää Iiron sosiaalisesta mediasta.

Seppänen on julkaissut Instagramissaan kuvan, jossa hän istuu pöydän ääressä perheensä kanssa. Kuvassa ovat Iiron ja Freya-vauvan lisäksi Iiron vanhemmat, ex-parlamentaarikko Esko Seppänen ja toimittajauran tehnyt Kirsti Tulonen-Seppänen.

Freya on Eskon ja Kirsin ensimmäinen lapsenlapsi.

Koko perhe on kuvan perusteella Palamoksessa, Pohjois-Espanjassa.– Kolme sukupolvea yhden pöydän ympärillä. Vanhempani tapasivat Feyan ensimmäistä kertaa viime perjantaina, Seppänen päivittää.

Seppästen perhettä on aiemmin varjostanut suru, sillä Iiron ainoa veli Kaapo Seppänen kuoli syöpään vuonna 2010, vain 37-vuotiaana.Seppänen on kertonut aiemmin, että Freya-tyttären nimi juontaa juurensa skandinaavisen mytologian Freyjasta, rakkauden ja hedelmällisyyden jumalattaresta.

Iiro ja Julia menivät naimisiin 15. kesäkuuta Barcelonan lähistöllä. Pariskunta on asunut yhdessä jo muutaman vuoden Etelä-Afrikan Kapkaupungissa, ja perheeseen kuuluu myös Julian poika Cesar.

Seppänen tuli Suomessa tunnetuksi taikurina ja oli alan todellinen huippunimi. Sittemmin hän on toiminut muun muassa tuottajana ja julkaissut kirjoja sekä harrastanut extreme-lajeja. Nykyään Seppänen tekee myös runsaasti vapaaehtoistyötä ja auttaa muun muassa slummeissa kasvaneita lapsia sirkustoiminnan avulla.

Juttua muokattu 20.6. klo 10.36: aiemmin jutussa kerrottiin, että kuva olisi otettu Kapkaupungissa vaikka se on otettu Palamoksessa Espanjassa.