Jukka Hildén ja Chachi-rakas julkaisivat järkyttyneet kirjoitukset – parin koira katosi: lupaavat löytäjälle rahapalkkion

Julkaistu:

Jukka Hildénin ja hänen Chachi-rakkaansa toinen koira on päässyt karkuun Los Angelesissa.
Jukka Hildén, 38, ja hänen kihlattunsa Chachi Gonzales, 23, odottavat tällä hetkellä esikoistaan. Parin onnea varjostaa kuitenkin tällä hetkellä heidän rakkaan T.Rex -koiransa yllättävä katoaminen.

Hildén kertoi asiasta Instagramissaan ja julkaisi tunteikkaan vetoomuksen, jossa hän kertoi Pomsky-rotuisen Rexin päässeen karkuun ja kadonneen Sherman Oaksin alueella Los Angelesissa. Pomsky on pomerianin ja huskyn risteytys, joten koira muistuttaa huskya sinisine silmineen, mutta on pörröinen ja kooltaan vain polvenkorkuinen.

Hildén ja Gonzales eivät ole tällä hetkellä ollenkaan maassa, joten he vetoavat paikallisiin ja pyytävät apua koiransa etsimisessä. Pariskunta on Instagramin perusteella tällä hetkellä Espanjassa.

– Meidän poikamme Rex pääsi vapaaksi Sherman Oaksin alueella. Emme ole Chachin kanssa kaupungissa, joten tarvitsemme kaiken avun, Hildén pyytää.
Gonzales julkaisi saman vetoomuksen myös omilla Instagram-sivuillaan. Hän lupaa koiran löytäjälle rahapalkkion, mutta ei kerro tarkkaa summaa. Hän pyytää kaikkia asiasta mitään tietäviä olemaan yhteydessä häneen tai koiran hoitajaan Joshiin.

– Tarvitsemme kaiken avun, jonka voimme saada. Auttakaa meitä löytämään poikamme, Gonzales pyytää.

Hildén ja Gonzales toivovat, että paikalliset pystyisivät levittämään sanaa koiran löytymiseksi.

– Levittäkää sanaa jos mahdollista, varsinkin Sherman Oaksin alueella, pariskunta vetoaa.
Pari otti yhteisen koiranpennun vuosi sitten. Suloiselle koiralle perustettiin myös oma Instagram-tili, jolla on liki 30 000 seuraajaa.

Parin perheeseen kuuluu myös saman rotuinen vain muutaman kuukauden ikäinen Bandit-niminen pentu.

Koirien Instagram-tilien kuvaukset tietävät kertoa, että koirat ovat Gonzalesin ja Hildénin yhteisiä. Pomskyksi nimitetään koiraa, joka on sekoitus kahta koirarotua: pomeraniania ja huskya. Pomskyt ovat Suomessa harvinaisia, mutta Yhdysvalloissa niiden suosio on kasvussa.
Hildén ja Gonzales odottavat ensimmäistä yhteistä lastaan. Toukokuussa pari vieraili Suomessa Posse-ohjelmassa, jossa Gonzales esitteli pyöristynyttä vauvavatsaansa.

Pariskunta kertoi haastattelussa olevansa todella onnellisia lapsesta. Lapsi on Gonzalesin ensimmäinen. Hildénillä on entuudestaan kaksi lasta edellisestä liitostaan.

– Lisää pieniä Duudsoneita, Hildén kommentoi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt