Tangokuningatar Saija Tuupanen avautuu Annassa suhteestaan Sami Hedbergiin – rakkaus roihahti pian avioerojen jälkeen: ”Välillämme on syvä yhteys”

Julkaistu:

parisuhde
Saija Tuupanen kertoo Anna-lehdessä, että hänen ja Sami Hedbergin välillä on syvä yhteys ja että hän on erittäin rakastunut.
Tangokuningatar Saija Tuupanen, 37, on julkaissut tänä keväänä Instagram-tilillään useita yhteiskuvia koomikko Sami Hedbergin, 38, kanssa. Kuvissa kaksikko on hymyillyt onnellisen näköisenä ja hehkuttanut yhteistä aikaansa.

Tuupanen ja Hedberg ovat vaienneet väleistään julkisuudessa, mutta nyt entinen tangokuningatar kertoo Anna-lehdessä parin rakkaudesta.

Tuupanen paljastaa lehden haastattelussa, että on seurustellut Hedbergin kanssa jo muutamia kuukausia, mutta on halunnut pitää asiasta matalaa profiilia. Sosiaalinen media on kuitenkin tehnyt suhteesta vaikenemisen haastavaksi.

– Haluaisin pitää seurusteluni täysin yksityisenä asiana, mutta sosiaalisen median kanssa on välillä vaikeaa. Siellä sortuu toisinaan hehkuttamaan kaikenlaista, vaikka tietää, että kaikki on julkista, Tuupanen sanoo Annassa.
Pariskunta ei asu yhdessä, vaan Tuupanen asuu Jyväskylässä ja Hedberg Helsingissä. Molemmat keikkailevat paljon ja reissaavat työnsä vuoksi ympäri Suomea.

– Tapasimme Samin kanssa aikoinaan työn merkeissä ja aloimme seurustella vuoden alussa. Välillämme on syvä henkinen yhteys. Sami on lempeä ja karismaattinen mies, ja arvostan häntä suuresti, Tuupanen kertoo Annassa.

Tuupanen erosi viime vuonna ex-puolisostaan. Pari haki lopullista eroa yhdessä syyskuussa. Hedbergin avioliitto puolestaan päättyi virallisesti viime joulukuussa.
Tuupanen kertoo Annassa oppineensa edellisistä parisuhteistaan, että molemmat suhteen osapuolet tarvitsevat omaa aikaa, mutta myös yhteisen elämän. Hän toivoo, että voisi olla tulevaisuudessa puoliso, joka antaa tilaa, rakastaa ja huolehtii.

– Olen varovainen puhumaan suhteestamme, koska se on niin tärkeä ja läheinen asia – ja kaikki on vielä tosi uutta. Sen voin sanoa, että olen rakastunut ja onnellinen, Tuupanen sanoo Annassa.

Tuupanen on kertonut aiemmin Me Naisten ja Annan haastatteluissa, että avioero oli hänelle vaikea paikka. Päätös erosta tehtiin kuitenkin yhdessä ja pari pysyi ystävinä. He jopa asuivat yhdessä vielä eronsa jälkeen.
Hedberg puolestaan kertoi avioerostaan sosiaalisessa mediassa yhdessä ex-puolisonsa Ilonan kanssa. Pari kertoi viettäneensä lukuisia hyviä hetkiä yhdessä ja päättäneet yhdessä jatkaa elämää erillään ystävinä.

– Meillä on ollut pitkä ja upea matka, seikkailu, joka on vienyt meitä eteenpäin. Olemme jakaneet yhdessä ikimuistoisia hetkiä, tarinoita, kokemuksia, joista suurimpana rakkautta, entinen pariskunta kirjoitti Instagramissa.

– Olemme matkustaneet yhdessä ympäri maailman. Olemme tukeneet toisiamme arjessa ja työn keskellä. Olemme itkeneet ja nauraneet yhdessä, Hedberg totesi ex-puolisonsa kanssa.
Sami Hedberg on yksi Suomen tunnetuimmista ja suosituimmista stand up -koomikoista. Hän on keikkaillut ennätyksellisen paljon ympäri Suomea sekä näytellyt elokuvissa ja tv-sarjoissa.

Hedberg on tähdittänyt muun muassa Luokkakokous-elokuvia sekä Konttori-sarjaa. Tällä hetkellä hän kuvaa Se mieletön remppa -uutuuselokuvaa yhdessä Kiti Kokkosen kanssa.

Saija Tuupanen on vuoden 2003 tangokuningatar. Hän on voittonsa jälkeen luonut menestyneen uran iskelmälaulajana ja keikkaillut ahkerasti ympäri Suomen. Lisäksi hän on esiintynyt teatterissa.