O.J. Simpson, 71, avasi viimein sanaisen arkkunsa vuosikausia velloneesta huhumyllystä: ”Yksinkertainen totuus”

rac

Julkaistu:

huhumylly
Twitteriin liittynyt O.J. Simpson oikoo väitteitä, joiden mukaan tosi-tv-tähti Khloé Kardashian olisi hänen salattu tyttärensä.
O.J. Simpson avasi sanaisen arkkunsa vuosikausia Hollywoodissa liikkuneista villeistä huhuista. Kun O.J. Simpson vapautettiin 1994 ex-vaimonsa Nicole Brownin ja hänen ystävänsä Ron Goldmanin murhasta, toimi Kardashianien tosi-tv-perheen isä Robert Kardashian yhtenä hänen asianajajistaan. Simpsonin tiedetään olleen tuolloin erittäin läheinen Kardashianin ja hänen vaimonsa Kris Jennerin kanssa.

Jennerille ja Kardashianille syntyi neljä lasta: Kourtney, Rob, Kim ja Khloé. Sisaruksista Khloé on huomattavasti siskojaan Kimiä ja Kourtneya pidempi, mikä taas on saanut aikaan kuiskuttelua siitä, onko Robert Kardashian todellakin Khloén isä.


Vuosikausia seurapiireissä on liikkunut huhuja, joiden mukaan Khloén isä olisikin oikeasti O.J. Simpson, jolla väitetään olleen salasuhde Kris Jennerin kanssa. Jenner on kiistänyt isyysväitteet silkkana hölynpölynä, mutta Simpsonin lähipiiri on vakuuttanut amerikkalaismedialle parivaljakolla olleen suhde ennen Khloén syntymää.


Nyt O.J. Simpson iskee luun kurkkuun isyyshuhujen levittelijöille Twitterissä ja puhuu suunsa puhtaaksi hänen ja Kris Jennerin suhteen todellisesta luonteesta.

Simpson sanoo Twitterissä julkaisemalla videollaan haluavansa puhua fanien kanssa Twitter-sivullaan pääasiassa urheilusta, mutta toisinaan hänen on otettava kantaa myös muihin aiheisiin.

– Bob Kardashian oli kuin veli minulle. Hän oli hieno mies. Hän tapasi Krisin ja he avioituivat. Heillä oli mahtavaa yhdessä. Valitettavasti suhde päättyi, Simpson sanoo videolla.

– Haluan korostaa, että en ikinä, en millään tavalla, ole ollut kiinnostunut Krisistä. En romanttisessa enkä seksuaalisessa mielessä. Enkä koskaan saanut sellaista tunnetta, että hän olisi minusta kiinnostunut, Simpson korostaa.
Simpson kiistää jyrkästi, että hänen ja Kris Jennerin suhde olisi ikinä ollut mitään muuta kuin ystävyyttä.


– Kaikki nämä tarinat (isyydestä) ovat pelkkää valhetta. Mauttomia. Olen Khloésta ja muista tytöistä hyvin ylpeä. Tiedän, että Bobkin olisi heistä ylpeä, jos hän olisi täällä. Yksinkertainen totuus on se, että Khloé ei ole tyttäreni.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt