Ruotsalainen Natalie riisui vaatteensa ja keimaili stringibikineissä – viattomaksi tarkoitettu lomakuva sai ihmiset raivon valtaan

Julkaistu:

Natalie Schlater ei arvannut millaisen myrskyn hänen bikinikuvansa saisi aikaan.
Ruotsalainen sometähti Natalie Schlaterin lomamatka Balilla on kuohuttanut ihmisiä Instagramissa. Schlater on julkaissut Instagramissaan useita toinen toistaan upeampia kuvia matkaltaan, mutta hänen Instagram-seuraajiensa huomio on kiinnittynyt etenkin yhteen Schlaterin kuvaan.

Kuvassa ruotsalaiskaunotar poseeraa riisipellolla valkoisissa bikineissä. Kuvan saatetekstissä hän äimistelee, kuinka erilaista hänen elämänsä on moniin muihin verrattuna.

– Mietin, kuinka erilaista elämäni on kuin joka aamu riisipellolla työskentelevän miehen, Schalter kirjoitti Instagramissa.
Instagram-tähden kirjoitus kuumentaa tunteita sosiaalisessa mediassa, jossa häntä syytetään narsistiksi. Kuvan kommenteissa ihmetellään, miksi Schlater asettaa itsensä muiden yläpuolelle.

– Todella loukkaavaa! Instagramissa raivotaan.

– Riisinviljelijä on luultavasti elämäänsä paljon tyytyväisempi kuin monet muut.

Kaunotar riensi nopeasti puolustelemaan kirjoitustaan ja selitti, ettei hän tarkoittanut kirjoituksella mitään pahaa.

– Sanomiseni on näköjään ymmärretty täysin väärin. Olen hyvin tietoinen etuoikeuksistani ja siitä, miten kiitollinen olen kaikesta elämässäni. Kuvassa minä vain huomautin, kuinka ankarasti indonesialaiset työskentelevät, hän kirjoittaa.
Myrsky ei kuitenkaan ottanut laantuakseen ja lopulta Tukholmasta kotoisin oleva Schlater poisti kokonaan Instagram-tilinsä. Hän kertoo Bored Panda -sivustolle olevansa syvästi järkyttynyt bikinikuvan aikaansaamasta kohusta.

– Sydämeni särkyy siitä, että kuvan tarkoitus käännettiin ihan erilaiseksi kuin tarkoitukseni oli, hän itkee.

– Olen aina rakastanut Indonesiaa, indonesialaisia, maan kulttuuria ja ihmisten elämänasennetta.

Schlater sanoo säästäneensä pitkän pennin päästäkseen lomailemaan Indonesiaan, eikä hän ole ollenkaan niin varakas kuin hänen somekuvansa antavat ymmärtää.

– Tein äärimmäisen kovasti töitä säästääkseni rahaa matkalle, sillä en tule varakkaasta perheestä, vaikka ehkä siltä saattaa vaikuttaakin. Ymmärrän, että kuvan teksti voitiin ymmärtää väärin ja jos voisin mennä ajassa taaksepäin, niin olisin hoitanut asian toisin, hän sanoo.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt