Sara Forsberg paljasti roimasti hoikistuneen vartalonsa Instagramissa – tuore kuva sai fanit haltioihinsa: ”Kroppa ihan liekeissä”

Julkaistu:

youtube-tähti
Vuosi sitten keväällä kuntokuurin aloittanut Sara Forsberg on nautiskellut kesästä muun muassa suppailun parissa.
Laulaja, juontaja ja tubettaja Sara Forsberg, taiteilijanimeltään SAARA, kertoi keväällä 2018 lihonneensa 22 kiloa. Tähti ilmoitti haluavansa päästä vaivihkaa kertyneistä kiloista eroon ja aloitti elämäntaparemontin.

Forsberg on päivittänyt elämäntaparemontin vaiheita Instagramissaan ja tuore bikinikuva paljastaa, että juontajan elämäntaparemontti on tuottanut tulosta.
– Olen rentoutunut pohjoisessa ja ladannut akkuja ensi viikon New Yorkin -reissua varten. Toivottavasti kaikkien kesä on ollut tähän asti hyvä, suppaileva Forsberg huikkaa.

Fanit kiirehtivät kehumaan, kuinka onnelliselta ja hyvinvoivalta Forsberg kuvassa näyttää. Monet toivoivat, että hän julkaisi tarkempaa tietoa ruokavaliostaan ja treeniohjelmastaan.

– Näytät upealta! Voitko tehdä päivityksen fitnessmatkastasi. Olet saavuttanut enemmän kuudessa kuukaudessa kuin minä kuudessa vuodessa.

– Katsokaas tuota vartaloa! Instagramissa ihastellaan.

– Sun kroppa on tällä hetkellä ihan liekeissä. You go girl!

– Näytät niin kauniilta.
Forsberg kertoi keväällä 2018 YouTube-kanavallaan, että paino lähti salakavalasti nousemaan muun muassa talous- ja parisuhdeongelmien takia.


YouTube-tähti kertoi parisuhteen ongelmien ja työstressin johtaneen masennukseen ja yksinäisyyteen.

– Kaikki ympärilläni vain romahti. Minusta tuntui, että ainut johdonmukainen asia elämässäni oli kotiin kuljetettu pizza.

Forsberg kertoi tuolloin Ilta-Sanomille, että 22 kilon painon nousu tapahtui useamman vuoden aikana.

– Se on kertynyt vuodesta 2015 tähän päivään. Eli pikku hiljaa se on kirinyt kilo kilon päälle.

– Siinä oli kaikkia mutkia matkassa, jotka pikku hiljaa rakentui siihen pisteeseen, että mä olin masentuneessa mielentilassa tosi pitkään. Mulla on aina ollut sellainen, että ruoka on mun pakotie, ja oli nytkin ja on edelleen, Forsberg kertoi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt