Menikö isä liian pitkälle? Radiojuontaja nolasi teinityttärensä Twitterissä täysin – tempaus jakaa rajusti mielipiteitä

Julkaistu:

Radiojuontaja Nicky Campbell ei ollut uskoa silmiään nähdessään tyttärensä huoneen.
BBC:n radiojuontaja Nicky Campbellin Twitter-kuvasta on noussut myrsky Britanniassa. Huippusuosittu radiojuontaja poltti päreensä nähdessään 18-vuotiaan tyttärensä huoneen siivottomassa kunnossa ja julkaisi kuvan huoneen sotkusta yli 140 000 seuraajalleen.

– Tätä on mahdotonta hyväksyä. Olet miltei 19-vuotias ja olen helvetin kyllästynyt tähän. En välitä vaikka sanoit siivoavasi huoneesi. Tämä v*****aa minua, 58-vuotias radiojuontaja kihisi Twitterissä.

Juontajan julkaisemasta kuvasta on nähtävissä, että Breagha-tyttären huone on karmeassa kunnossa. Vaatteet, kengät ja meikit lojuvat sikin sokin lattialla.
Daily Mail kertoo Campbellin kuvan herättäneen voimakkaita tunteita muissa vanhemmissa, jotka pitävät radiojuontajan tempausta täysin sopimattomana. Monet kirjoittavat Twitterissä Campbellin häpäisseen tyttärensä ja käyttäneen väärin asemaansa vanhempana.

– Teit väärin julkaistessasi tämän kuvan. Tämä kuva tulee seuraamaan tytärtäsi pitkään. Olet loukannut hänen yksityisyyttään, Twitterissä tuomitaan.

– On sopimatonta käyttää tällaista kuvaa rangaistuksena. Jotkin asiat on parempi pitää yksityisenä.

Myös kansanedustaja Helen Goodman otti osaa keskusteluun ja huomautti juontajan toimineen väärin.

– Todella, todella epäreilua vallankäyttöä. Täysin sopimatonta, hän napautti.

Kuvan herättämän raivon jälkeen Campbell selitti Twitter-tilillään kuvan olleen pelkkä vitsi ja hänen pyytäneen tyttäreltään luvan sen julkaisemiseen. Huone ei juontajan mukaan ollut edes hänen Breagha-tyttärensä, vaan vanhemman 21-vuotiaan tyttärensä.

– Tämä oli turhautunutta vanhempaa ja sotkuista teiniä kuvaava vitsi. 21-vuotias tyttäreni auttoi minua kuvan ottamisessa.

– Tämä ei ollut rangaistus. Tämä on vitsi. Tyttäreni on todella hauska ja antoi luvan ottaa kuvan, Campbell selittää.


Kaikki eivät kuitenkaan ole uskoneet juontajan selitystä kuvan taustoista, vaan vaativat häntä poistamaan Twitter-kuvan kokonaan.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt