Amerikkalaisrokkari häkeltyi suomalaismiesten yöllisestä käytöksestä – julkaisi paljonpuhuvan kuvan Oulun kaduilta

Julkaistu:

Alice In Chains -yhtyeen kitaristi Jerry Cantrell ihmetteli öistä näkyä Oulun kaduilla.
Amerikkalaisyhtye Alice In Chains esiintyi Oulun Energia-areenalla lauantaina. Yhtye on somekuviensa perusteella viihtynyt Suomessa hyvin ja tutustunut muun muassa Oulun keskustaan. Yhtyeen kitaristi Jerry Cantrell poseeraa Instagramissaan Oulun Kauppatorilla olevan Toripoliisi-patsaan edessä ja hän on julkaissut kuvia Oulun yötaivaasta.

Cantrellin Instagramista selviää, että yksi asia on herättänyt hilpeyttä ja kummastusta amerikkalaisrokkarissa. Hän on julkaissut Instagramissaan kuvan kahdesta pusikkoon virtsaavasta miehestä, joiden käytös häkellyttää Cantrellia.

– Klo 2.30 Oulussa, Suomessa. Kyllä, nämä kaksi kaveria tekevät juuri sitä mitä luulette samalla kun tyttö kävelee heidän ohitseen. Vau, Cantrell äimistelee.
  • Voi selata kuvia sen sivuille ilmestyvistä nuolinäppäimistä:
Rokkarin Instagramissa puskakuva on herättänyt keskustelua ja kommenteissa huomautetaan, että kaduille virtsaamista voi nähdä monissa muissakin paikoissa kuin Suomessa.

– Hitto vie, kasvoin Seattlessa. Näen ihmisten kuseskelevan päivittäin, eräs fani kommentoi.

– Onko tämä yleistä Suomessa? Instagramissa kummastellaan.

Ihmetystä faneissa on herättänyt myös se, että vaikka Cantrellin Oulun keskustassa ottama kuva on napattu aamuyöllä, on ulkona hyvin valoisaa. Fanit eivät ole uskoa, että kuvat todellakin on otettu aamuyöllä.

– Kuu näyttää kuin olisi tulessa. Vai onko tuo aurinko?

– Onko kuvat todella otettu kahden aikaan yöllä?

– Kello 2.30 ja siellä on ihan valoisaa, Instagramissa hämmästellään.

– Miten Suomessa voi olla niin valoisaa yöllä?

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt