Entinen Disneyn teinitähti heräsi todelliseen painajaiseen: alastonkuvat vuotivat nettiin – kaunotar läväytti yläosattoman vastaiskun hakkerille

Julkaistu:

näyttelijä
Bella Thorne ei jäänyt toimettomaksi, kun hänen yksityiset kuvansa päätyivät vääriin käsiin.
Näyttelijä Bella Thorne, 21, joutui viikonloppuna todellisen painajaisen keskelle, kun hänen intiimit kuvansa hakkeroitiin ja kuvat levisivät sosiaaliseen mediaan.

Varastetuissa kuvissaan Thorne poseeraa yläosattomissa. Osassa kuvissa tähti on rinnat paljaina, osassa hänellä on käsi povensa peittona.

Thorne kirjoittaa Twitterissä järkyttyneensä syvästi yksityisten kuviensa päätymisestä julkisuuteen. Tähti kuvailee tuntevansa, että hänet on häväisty ja hänen yksityisyyttään loukattu.

– Viimeisen 24 tunnin aikana minua on uhkailtu omilla alastonkuvillani, Thorne aloittaa tunteikkaan vuodatuksensa.

Tähti kertoo ottaneensa kuvat puolisolleen, mutta nyt otokset ovatkin päätyneet kaikkien katsottavaksi.

– Minua ällöttää. Tuntuu, että minua kytätään ja että joku on ottanut minulta jotain, jonka halusin vain yhden erityisen ihmisen näkevän.


Thorne kertoo hakkerin lähettäneen hänelle useita varastamiaan kuvia myös muista julkisuudesta tutuista henkilöistä. Näyttelijä kirjoittaa sosiaalisessa mediassa, ettei anna pitkäkyntisen uhkailla häntä tai rajoittaa hänen elämäänsä. Niinpä Thorne on julkaissut Twitterissä hakkerin varastamat alastonkuvat itse.

– Olen itkenyt vuorokauden sen sijaan, että juhlistaisin kirjani julkaisua.

– Tässä ovat ne kuvat, joilla hän on uhkaillut minua. Toisin sanoen tässä ovat rintani, Thorne täräyttää ja sanoo ottavansa näin vallan takaisin hakkerilta.

– Nukun yöni paremmin, koska tiedän, että otin vallan takaisin. Et voi hallita minua.

Katso Thornen julkaisemat kuvat täältä.

Näyttelijän Twitter-julkaisua on jaettu sosiaalisessa mediassa kymmeniä tuhansia kertoja ja se on saanut liki 7000 kommenttia.

– Nämä ovat ihan normaaleja kuvia, joita jokainen tyttö ottaa itsestään puhelimella. Skandaalinkäryistä tästä tekee se, että hän on julkkis. Näissä ei ole mitään pahaa, olet seksikäs, Thornea puolustetaan sosiaalisessa mediassa.

– Älä anna hakkereiden määrätä elämääsi. Olemme tukenasi, fanit kirjottavat.

– Pysy vahvana. Olen seurannut elämääsi siitä lähtien kun esiinnyit Disneyn ohjelmissa. Onneksi sinusta on kasvanut vahva nainen.

”Halusin antaa hänelle opetuksen”

21-vuotias tähti sanoo Hollywood Reporter -sivustolle uskovansa hakkerin olevan alaikäinen poika, joka ei välttämättä ole ymmärtänyt tekojensa seurauksia. Thorne kertoo sivustolle halunneensa julkaista alastonkuvansa ja kertoa hakkeroinnista, sillä hän uskoo sen toimivan opetuksena nuorelle miehelle.

– Poika kuulosti 17-vuotiaalta. Vaikka olen niin vihainen ja haluaisin lyödä häntä, niin halusin antaa hänelle opetuksen. Hän on lapsi ja me kaikki teemme virheitä. Tämä virhe oli paha. En kuitenkaan halua 17-vuotiaan pojan elämän olevan pilalla sen takia, että hän ei ajatellut tekosiaan ja oli typerys, Thorne sanoo.


Hollywoodia ravistelu muutama vuosi sitten valtava kohu, kun useiden julkisuudesta tuttujen henkilöiden alastonkuvat hakkeroitiin ja ne julkaistiin sosiaalisessa mediassa. Heidän joukossaan oli lukuisia Hollywood-näyttelijöitä, laulajatähtiä ja huippumalleja.

Lue lisää: FBI otti kiinni alastonkuvia varastaneen hakkerin – uhreissa jopa 100 julkkista

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt