Nyt on notkeaa! Miss Suomen perintöprinsessa taipui huimiin asentoihin nudistirannalla – ylistää alastonta elämäntapaa - Viihde - Ilta-Sanomat

Nyt on notkeaa! Miss Suomen perintöprinsessa taipui huimiin asentoihin nudistirannalla – ylistää alastonta elämäntapaa

Pihla Koivuniemi on kertonut sosiaalisessa mediassaan viihtyvänsä ilman vaatteita.

Julkaistu: 17.6.2019 16:11

Pihla Koivuniemi poseeraa nudistirannalla notkeissa asennoissa.

Missikaunotar Pihla Koivuniemi on jakanut Instagramissaan useita kuvia Kreikasta, joissa tamperelaismissi poseeraa nudistirannalla. Koivuniemi lekottelee tuoreissa somekuvissaan rannalla munkkirinkeli kädessään ja onpa hän pulahtanut myös uimaan. Eräässä kuvassa Koivuniemi on taipunut varsin notkeaan asentoon.

– Rantapäivät. Elän ensimmäistä kertaa aikuisiällä kaupungissa, joka on meren äärellä, hän kirjoittaa.

Koivuniemi kruunattiin Miss Suomen toiseksi perintöprinsessaksi 2017.

Pihla Koivuniemi kruunattiin Miss Suomen toiseksi perintöprinsessaksi 2017.

Hän on kertonut aikaisemmin Fit-lehden haastattelussa nauttivansa alastomuudesta ja hän on kuvaillut, että voisi hyvin elää nudistina. Koivuniemi myös poseerasi tuolloin lehden kansikuvassa alastomana.

– Sen lisäksi, että alastomuus on mukavaa, siihen liittyy tietty vapaus. Voisin hyvin elää nudistina. En jännittänyt kansikuvan ottamista, sillä olen tottunut alastomuuteen. Tiesin, että siitä tulee kaunis kuva, Koivuniemi kertoi haastattelussa.

Koivuniemellä on Instagram-tilillään useita nudistirannoilla otettuja kuvia. Kaikki kaunottaren kokemukset rannoilta eivät ole kuitenkaan positiivisia. Hän kertoi hiljattain Instagramissa poikajoukon häiriköineen nudistirannan rauhaa ja huudelleen hänelle törkeyksiä.

– Nudistirannan löysi joukko pieniä poikia täysissä vaatteissa huutaen esimerkiksi ”seksikäs”, ”isot tissit” (missä?) ja ”minulla on iso m***, ämmä”, Koivuniemi kertoi rannalla sattuneesta välikohtauksesta.

– Sanottuani, että soitan poliiseille, sain vastauksen, että he ovat Albaniasta eikä heitä kiinnosta. Seuraavaksi he esittivät oudon huudon ”tervetuloa kreikkaan, v***t poliisista” yhdistettynä outoon rituaalitanssiin, hän jatkoi.

Lue lisää: Miss Suomen perintöprinsessa julkaisi kuvan nudistirannalta – tilanne sai karun käänteen, kun alastonta kaunotarta alettiin ahdistella

Koivuniemi kirjoitti Instagramissa olevansa pettynyt tapahtuneeseen, sillä alastomuus tuntuu hänestä niin luonnolliselta asialta, ettei siihen tulisi kiinnittää huomiota.

– Petyin muistettuani, että yhä on olemassa ihmisiä, jotka ajattelevat, että ihon näyttäminen on syy alistaa naisia ja saada heidät tuntemaan olonsa epämukavaksi.

Tamperelaismissi sai kutreilleen kruunun lokakuussa 2017.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?