Viidakosta palannut Sara Sieppi, 28, järjesti hulppeat synttäribileet – hypähti paljuun missikaunotarten kanssa: ”Onnellisuus!”

Julkaistu:

synttärit
Sara Sieppi juhlisti syntymäpäiviään hulppeissa maisemissa ystäviensä ympäröimänä.
Miss Suomi -kaunotar ja juontaja Sara Sieppi juhli 28-vuotissyntymäpäiviään viikonloppuna. Äskettäin Selviytyjät Suomi -ohjelman kuvauksista palannut Sieppi järjesti ystävilleen näyttävät bileet kesäisessä Helsingissä. Sieppi täytti vuosia jo 3. kesäkuuta, mutta päätti juhlia kunnolla vasta palattuaan viidakosta Suomeen.

Lukuisia synttärikuvia Instagramiin lisännyt Sieppi nautti juhlapäivän kunniaksi kuohuvasta ja porealtaasta Radisson Blu Seaside -hotellin sviitissä.

– Upgreidasin mun bileet viikon takaisesta viidakosta vähän erilaisiin maisemiin. Ja siis jos joku ei tiennyt, niin synttärit on heti joulun ja juustoburgereiden jälkeen sijalla 3, Sieppi kertoi Instagramissa.
Juhliin oli kutsuttu lukuisa joukko Siepin läheisiä ystäviä. Naisen kanssa olivat kilistelemässä muun muassa Selviytyjät-viidakossa kisannut Petra Gargano, Miss Suomi -kaunottaret Shirly Karvinen ja Sabina Särkkä, sekä Miss Helsinki -kisaa luotsaava Rosanna Kulju.

– Onnellisuus! Sieppi hehkutti poreallaskuvan yhteydessä.
Sieppi luotti perinteisen kermakakun sijaan hieman erikoisempaan synttärikakkuun. Sieppi esitteli tarjotinta, jolla lepäsi kakun muotoon aseteltuja Hesburgerin juustohampurilaisia. Kokonaisuuden kruunasi hampurilaisissa olevat kynttilät.

– Maailman paras synttärikakku, Sieppi iloitsi.
Värikkäisiin kesämekkoihin pukeutuneet naiset nauttivat hampurilaisten, porealtaan ja lisäksi hulppeista maisemista ja auringonlaskusta.

– Paljon onnea parhaalle Saralle ikinä, Shirly onnitteli.
Sieppi palasi Selviytyjät-viidakosta aivan äskettäin. Nainen julkaisi viikko sitten ensimmäisen kuvan, jossa hän poseerasi tropiikissa sinisissä bikineissä äärimmäisen ruskettuneena.

– Kiitos viidakkoelämä. Ihanaa olla takas. Ollu ikävä teitä, Sieppi kirjoitti.

Selviytyjät Suomi -sarjan kolmatta tuotantokautta kuvattiin Filippiineillä. Mukana oli tällä kertaa sekä julkisuudesta tuttuja kasvoja että myös taviksia.

Selviytyjät Suomi -sarjan toinen tuotantokausi päättyi toukokuussa YouTube-tähti Miska Haakanan voittoon. Hänen kanssaan finaalissa oli laulaja Kim Herold. Herold arveli äskettäin IS:n haastattelussa, että Sieppi korjaa koko uuden kauden voittopotin.

– – Veikkaan Sara Sieppiä voittajaksi. Hän on vähän altavastaaja, joten hänestä voi tulla uuden kauden Virpi Kätkä, Herold arveli.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt