Hollywood-kaunotar Denise Richards on Kauniiden ja rohkeiden uusi tähtinäyttelijä: ”Hahmoni poikkeaa selvästi muista” - Viihde - Ilta-Sanomat

Hollywood-kaunotar Denise Richards on Kauniiden ja rohkeiden uusi tähtinäyttelijä: ”Hahmoni poikkeaa selvästi muista”

Beverly Hillsin täydelliset naiset -sarjassa hurmannut Denise Richards hyppää saippuaoopperan ihmeelliseen maailmaan.

17.6.2019 7:47

Charlie Sheenin ex-vaimo Denise Richards yllättää uudella aluevaltauksellaan: hänet nähdään Kauniiden ja rohkeiden uutena vakiokasvona. Denise kertoi roolistaan IS:lle Monte Carlon tv-festivaaleilla.

Upeaan turkoosin mekkoon pukeutunut Denise saapui Monte Carloon suoraan Kauniiden ja rohkeiden kuvauksista Los Angelesista. Hän on kertomassa uudesta roolistaan saippuasarjan vakiokasvona.

– Olemme kuvanneet jo jonkin aikaa, ja näyttelen sarjassa Shaunaa, Las Vegasista saapuvaa sinkkuäitiä, jolla on raju menneisyys ja suuri salaisuus taustallaan, Denise kertoo.

– Roolihahmoni poikkeaa siis selvästi kaikista muista rooleista. Shauna on Quinnin hyvä ystävä, joka kertonee ehkä jotain. Tosin en itsekään tiedä, mitä hahmolleni tulee tapahtumaan, koska saamme käsikirjoituksen aina viikoksi eteenpäin.

Deniseä pyydettiin sarjaan ja hän suostui, koska rakastaa haasteita.

– He lähestyivät minua tuotannosta ja halusin mukaan, koska tämä on haastava ja nopeatahtinen työ. Kuvaamme joka päivä kaksi jaksoa, ja se on todella intensiivistä. Rakastan hahmoani, sillä hän on todella hauska.

Denise on ollut otettu siitä, miten upea työporukka hänellä on ympärillään.

– Minut otettiin tosi hienosti vastaan ja kaikki tekevät tosi tiiviisti yhdessä töitä.

Itse sarjasta hänellä ei ollut kovin kummoista käsitystä etukäteen, vaikka sarja on pyörinyt tv:ssä jo vuosikymmeniä.

– Olin kova saippuasarjojen fani nuorempana, mutta Kauniita ja rohkeita aloin katsoa vasta, kun sain roolin, Denise nauraa.

Vaatteita rakastava nainen pääsee näyttelemään Forresterin muotitaloon, jossa upeat vaatteet ovat aina läsnä. Tosin Shaunan hahmo ei ainakaan aluksi vaatteilla koreile.

– Hän tulee muuttumaan kaikin tavoin pikku hiljaa, Denise paljastaa.

– Itse taas rakastan pukeutua kauniisti erilaisiin tilaisuuksiin, kuten tänne Monte Carloon, mutta kotona tykkään olla verkkareissa, kolmen lapsen äiti sanoo.

Vastikään avioitunut nainen on mukana parhaillaan myös The Real Housewives of Beverly Hills -sarjassa, joka pyörii Suomen televisiossa Beverly Hillsin täydelliset naiset.

Richards lähti sarjaan mukaan ystävänsä Lisa Rinnan pyynnöstä.

– Myös sitä sarjaa on todella hauska tehdä ja tykkään kaikista mukana olevista naisista. Uskomatonta kyllä, sarjan kissatappeluita ei ole käsikirjoitettu, vaikka kuvittelin itse etukäteen niin.

Beverly Hillsin täydelliset naiset -sarjan tähdet Camille Grammer, Denise Richards, Kyle Richards, Dorit Kemsley, Teddi Jo Mellencamp, Erika Jayne ja Lisa Rinna.­

Sarjan tuorein ja hämmentävin tilanne nähtiin, kun Lisa Vanderpump riitaantui muiden naisten kanssa ja lähti dramaattisesti sarjasta. Denise ehti olla hänen kanssaan sarjassa vain hetken.

– Ehdin vasta tutustua häneen, joten en ehtinyt luoda häneen sen kummemmin mitään suhdetta, mutta me tulimme hyvin juttuun ja on harmi, että hän lähti sarjasta.

Kyseisen sarjan päähenkilöt saavat usein aika paljon myös kritiikkiä käytöksestään, mutta Denise on ainakin vielä säästynyt siltä.

– Olen saanut hyvin positiivista palautetta, mikä on hämmentävää, koska yleensä ensimmäisellä kaudella kukaan ei kuulemma saa hyvää palautetta, Denise nauraa.

– Minusta ehkä pidetään siksi, että sanon muille naisille sen, mitä katsojat haluaisivat sanoa heille. Uskon, että ihmiset haluavat nähdä aitoja tilanteita, ja olen sellainen tyyppi, joka sanoo asiat suoraan ja juuri siten kuin ajattelen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?