Englannissa vietetään isänpäivää: prinssi Harry ja herttuatar Meghan julkaisivat soman kuvan Archie-vauvasta – kasvot näkyvät ensimmäistä kertaa

Julkaistu:

Isänpäivä
Meghan, Harry ja Archie viettävät ensimmäistä isänpäivää.
Sussexin herttuaparin onni täydentyi 6. toukokuuta, kun heidän poikansa Archie Harrison Mountbatten-Windsor syntyi.

Nyt perheessä vietetään ensimmäistä juhlapäivää yhdessä.

– Hyvää isänpäivää! Ja hyvin erityistä ensimmäistä isänpäivää Sussexin jaarlille, kuvan yhteydessä toivotetaan.

Valokuva on ensimmäinen otos Archie-vauvasta, jossa hänen kasvonsa näkyvät. Samalla pieni poika puristaa tiukasti isänsä sormea.
Archien uskotaan olevan kuninkaallisen perheen ensimmäinen pienokainen, joka kasvatetaan kahteen kulttuuriin. Asiantuntijat ovat varmoja, että Meghan tuo hoviin monia amerikkalaisia perinteitä kiitospäivän juhlasta lähtien.

Kuninkaallisasiantuntijat odottavat uteliaina, miten Meghan selittää Archielle Amerikan itsenäistymisen ja Britanniaa vastaan käydyn vapaussodan.

Meghan voi myös päättää pukea Archien kuninkaallisista perinteistä poiketen. Satoi tai paistoi, prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen esikoinen prinssi George puettiin peribrittiläisiin asuihin polvihousuista lähtien. Tismalleen samanlaisiin vaatteisiin kuin prinssi Charles aikoinaan.

Sekään ei ole varmaa, kuinka kauan Meghan aikoo olla äitiyslomalla. Amerikassa äidit palaavat usein töihin 12 viikon jälkeen, mutta herttuattaren uskotaan haluavan nauttia vauva-arjesta mahdollisimman pitkään.

Varmaa kuitenkin on, että Archien elämä tulee olemaan normaalimpaa kuin muiden kuninkaallisten lasten. Kuninkaallinen kirjeenvaihtaja Simon Vigar sanoo Archien symboloivan muutosta brittihovissa, sillä hän on ensimmäinen tummaihoinen ja amerikkalainen vauva kuninkaallisessa perheessä.

– Archie on itse asiassa Dumbartonin jaarli, mutta Harry ja Meghan päättivät, ettei lapsi saa titteliä. Mutta kun Charlesista tulee kuningas, niin silloin Archiesta tulee automaattisesti prinssi, Vigar huomauttaa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt