Tiger Woodsin ex-vaimo on raskaana – mallikaunottaren tulevan lapsen mysteeri-isä selvisi

Julkaistu:

vauva tulossa
Tiger Woodsin ex-vaimo Elin Nordegren on raskaana. Lapsen isä on amerikkalaista jalkapalloa ammatikseen pelannut Jordan Cameron.
Golf-tähti Tiger Woodsin ex-vaimo, ruotsalainen Elin Nordegren odottaa lasta uuden heilansa kanssa. Daily Mail selvitti, kuka tämä mysteerimies oli.

Tulevan lapsen isä on ex-mallia yhdeksän vuotta nuorempi, 30-vuotias amerikkalaisen jalkapallon ammattiuransa lopettanut Jordan Cameron. Pari on Daily Mailin lähteen mukaan seurustellut pian kolme vuotta.

– He ovat olleet asiasta vaitonaisia, mutta Elin on käynyt Jordanin luona Californiassa ja he ovat viettäneet kuukausienkin jaksoja yhdessä Elinin kotona Floridassa, kertoo lähde Daily Mailille.


Cameron pelasi muun muassa Cleveland Browns ja Miami Dolphins -joukkueissa. Cameron kertoi huhtikuussa 2017 ESPN:lle lopettavansa ammattiuransa NFL:ssä.

– Aloin pohtia aivotärähdyksiäni liikaa, ei sellaista jenkkifutista voi pelata, Cameron kertoi ESPN:lle.


Ex-malli nähtiin aiemmin kesäkuussa kannustamassa poikaansa jalkapalloharjoituksissa. Nordegrenin vatsa paljasti tuolloin hänen odottavan vauvaa.


Daily Mailin lähde paljastaa, että pariskunnan vauvan laskettu aika on lokakuussa.

Tiger Woodsin ja Nordegrenin avioliitto päättyi vuonna 2010 golftähden pettämisskandaaliin. Nordegren asteli avioliitosta 78 miljoonan dollarin eroraha taskussaan. Nordegren on vältellyt julkisuutta eron jälkeen.
Nordegrenilla ja Cameronilla on yhteensä kolme lasta edellisistä avioliitoista.

Cameronilla on kymmenenvuotias poika Tristan ja Nordegrenillä on Woodsin kanssa kaksi lasta – tytär Sam, 11 ja poika Charlie, 10. Ex-parilla on yhteishuoltajuus lapsiinsa.

Woods kertoi Time-lehden haastattelussa vuonna 2015, että hän on ottanut tehtäväkseen kertoa lapsilleen, miksi heidän vanhempansa erosivat.

– Olen sanonut niin kuin asia on: ”Isä teki virheitä, minkä takia isä ja äiti eivät enää asu saman katon alla”. Haluan heidän ymmärtävän asian ennen kuin he ovat siinä iässä, että he alkavat käyttää internetiä tai että heidän kaverinsa sanovat jotain, Woods sanoi.

Avioero kävi Woodsille kalliiksi. 78 miljoonan erorahan lisäksi skandaali ryvetti Woodsin mainetta, ja hän menetti muun muassa sponsoreitaan.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt