NHL-maalivahti Pekka Rinteen hulppea luksuskoti myynnissä – hintapyyntö 1,5 miljoonaa euroa

Julkaistu:

Koti myynnissä
NHL-tähti Pekka Rinne myy Nashvillen kotiaan.
Nashville Predatorsissa pelaava NHL-maalivahti Pekka Rinne, 36, myy Yhdysvaltojen Nashvillessa sijaitsevaa kotiaan, kertoo Realtor. Rinne on Predators-joukkueen maalivahti.

Hulppea vuonna 2011 rakennettu talo sijaitsee vain muutaman minuutin matkan päässä Nashville Predatorsin kotihallilta. Talossa on neljä makuuhuonetta, neljä kylpyhuonetta ja 475 neliötä. Talosta löytyy lisäksi muun muassa terassi, uima-allas, poreallas, kaasutakka ja sauna. Talosta löytyy myös virkistyshuone, jossa on baaritiski hanallisine oluttynnyreineen.

Realtorin mukaan monet talon sisustuselementeistä ovat kiinteitä. Talossa on esimerkiksi kirjastohuone, jossa on kiinteät hyllyt ja pyörillä liikkuvat tikkaat. Hintapyyntö Rinteen hulppeasta talosta on 1,7 miljoonaa dollaria, eli noin 1,5 miljoonaa euroa.

Rinteen talon myynnistä vastaava kiinteistövälittäjä kertoi Realtorille, että Rinne on viihtynyt asuinalueella, mutta halusi tyyliltään selkeälinjaisemman ja modernimman kodin.

Nashville Tennesean ja Nashville Business Journal uutisoivat, että Rinne on on ostanut uuden kodin samalta asuinalueelta. Uuden kodin hintalappu oli 2, 2 miljoonaa dollaria, eli noin 1, 9 miljoonaa euroa.


Ilta-Sanomat kertoi heinäkuussa 2017 Pekka Rinteen seurustelevan Erika-nimisen naisen kanssa. IS:n tietojen mukaan pari on seurustellut lähes kolmen vuoden ajan.
NHL:n parhaaksi maalivahdiksi valittu Rinne poseerasi viime kesänä Las Vegasissa järjestetyn palkintogaalan punaisella matolla yhdessä Erika-rakkaansa kanssa.

Kyseessä oli ensimmäinen kerta, kun Rinne voitti Vezina Trophyn. Aiemmin Rinne on ollut ehdolla palkinnon saajaksi vuosina 2011, 2012 ja 2015.

Rinne on pelannut Nashville Predatorsissa vuodesta 2008 alkaen.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt