Huippu-urheilijat Lotta Harala ja Matias Myttynen suunnittelevat kihloja – tv-kamerat taltioivat parin haastavan arjen

Julkaistu:

lätkä love
Aitajuoksija Lotta Haralan ja jääkiekkoilija Matias Myttysen elämään päästä kurkistamaan Sirpa Selänteen juontamassa sarjassa.
Aitajuoksija Lotta Haralasta, 27, saattaa tulla piankin kihlattu nainen.

– Kihloista on viime aikoina puhuttu aika paljon. Matias on sanonut, että hänellä on vähän paineita sen suhteen, miten toteuttaisi kosinnan, Lotta Harala paljastaa.

Jos jääkiekkoilijapuoliso Matias Myttynen aikoo hyödyntää seurustelun aloittamispäivää, joka oli kesällä juhannuksen jälkeen, kosinta saattaa olla luvassa varsin pian.

– En yhtään ihmettele, jos kosinta tulisi tänä kesänä ihan lähiaikoina. Haluamme ilman muuta mennä naimisiin ja perustaa perheen.

Pariskunta kävi aikanaan samaa lukiota ja liikkui samassa kaveripiirissä.

– Eräänä päivänä meinasin ajaa Matiaksen auton kylkeen, mutta Matias vain naureskeli. Tunsin hänen sisarensa entuudestaan ja olimme molemmat sitä mieltä, että meistä tulisi Matiaksen kanssa hyvä pari.


Harala mietti pitkään ennen kuin lähti mukaan syksyllä käynnistyvään Lätkä Love -ohjelmaan.

– Ohjelmassa on mahdollisuus näyttää, millaista kahden huippu-urheilijan elämä on aidosti, Lotta perustelee.

Helppoa se ei ainakaan ole. Myttynen vietti viime pelikauden Latviassa, sitä ennen hän oli pelaamassa Shanghaissa ja Venäjällä.

– Pakko myöntää, että on todella haastavaa, koska kumpikaan ei voi joustaa omista aikatauluistaan. Kisakaudet ja harjoitukset on aikataulutettu tarkasti. Meidän kisakautemme menevät täysin ristiin eli ympäri vuoden aina jompikumpi on kiinni omassa lajissaan.

Ohjelmassa nähdään Tokion olympialaisiin tähtäävän Haralan selkäleikkaus.

– Elämäni ensimmäinen leikkaus, josta olen nyt toipunut. Tämän leikkauksen myötä tulen nousemaan urheilijana paremmalle tasolle, Harala sanoo.