Rita Niemi avautuu tuskallisesta ”maraton­synnytyksestään” Instagramissa – Aki-puoliso porhalsi sairaalasta suoraan saunaan - Viihde - Ilta-Sanomat

Rita Niemi avautuu tuskallisesta ”maraton­synnytyksestään” Instagramissa – Aki-puoliso porhalsi sairaalasta suoraan saunaan

Rita Niemi ja Aki Manninen saivat perjantaina terveen tyttövauvan. Tuoreet vanhemmat ovat onnesta soikeina.

Rita ja Aki ovat tuoreet ja äärimmäisen onnelliset vanhemmat.­

14.6.2019 20:20

Aki Mannisesta tuli perjantaina isä, kun hänen puolisonsa Rita Niemi synnytti parin esikoistyttären. Pari oli toivonut lasta hartaasti ja perjantai olikin heille pitkän odotuksen päätös. Manninen jakoi parin tunnelmia Instagramissa heti synnytyksen jälkeen. Hän kertoi olevansa käsittämättömän onnellinen.

– Voi taivas tyttö, minkä teit! Tieräksää semmoisen asian, että äiti on urhea ja se teki maailman hienoimman työn tänään. Susta tuli maailman kaunein tyttö, mikä täällä Telluksella on ollut, onnellinen Manninen kertoi Instagramissa.

Hieman myöhemmin Manninen kertoi vielä lisää tunnelmiaan Instagramissa. Hän paljasti suuntaavansa saunaan sulattelemaan ilouutista. Manninen kiitteli vuolaasti ihmisiä saamistaan viesteistä ja siitä, että he elivät mukana parin raskaudessa ja synnytyksessä.

– Tänään, kun mä kattelin niitä pieniä, pieniä varpaita ja sitä tervettä tyttöä siinä, niin täytyy sanoa ,että se kiitollisuuden tunne oli sanoinkuvaamaton, Manninen kertoo Instagramin Tarina-osiossa.

Hän kiitteli myös puolisoaan, joka oli tehnyt suuren työn tytön saattamisessa maailmaan.

– Vaimo oli uskomattoman hieno ja osoitti jälleen kerran, mitä on meidän välinen luottamus avioliitossa ja parisuhteessa.

Manninen herkistyi videolla puhuessaan tyttärestään. Hän myönsikin, että kyyneliä oli tullut vuodatettua.

– Olen todella onnellinen. Sanoinkuvaamattomia fiiliksiä ja tunteenpurkauksia, niin kyllä se raavas mies kyyneliin murtui.

– Nyt mää meen saunaan ja sen jälkeen katsomaan Ritaa ja Lyyliä ja vien heille ruokaa.

Myös Rita Niemi kertoi tunnelmiaan perjantai-iltana Instagramissa. Hän julkaisi videoita, joissa pikkuruinen tytär nukkui hänen vierellään.

– Tää on jotain niin käsittämätöntä. Ihan mieletöntä, ei tätä pysty edes käsittämään todeksi, Niemi kertoo omalla Instagram-tilillään.

Niemi sanoo synnytyksensä olleen erittäin pitkä ja kivulias. Hänen supistuksensa alkoivat torstaina ja jatkuivat tasaisesti läpi yön. Lapsi syntyi perjantai-iltapäivänä.

– Mul oli ihan maratonsynnytys, Niemi toteaa.

– Yöllä siirryttiin synnytyssaliin puolen yön aikaan ja siitä sitten eteen päin. Aika hemmetin pitkä synnytys oli ja tuskainen, mutta kyllä se kaikki on sen arvoista. Ihmeellistä saada tuo syliin, hän jatkaa.

Manninen kiirehti mukaan vaimonsa synnytykseen suoraan Suurin pudottaja -ohjelman kuvauksista. Hän toimii ohjelmassa valmentajana yhdessä Janni Hussin kanssa. Pari oli aiemmin huolissaan, ehtiikö isä lainkaan mukaan synnytykseen työkiireiden keskeltä, mutta lopulta Manninen oli paikalla tukemassa puolisoaan koko synnytyksen ajan.

Pariskunta on odottanut perheenlisäystä pitkään. Rita Niemi puhunut julkisuudessa avoimesti parin vaikeuksista saada perheenlisäystä sekä hedelmällisyyshoidoistaan.

– Tämä on meille iso asia, koska tämä ei ollut mikään päivän selvä asia, Manninen kommentoi asiaa Ilta-Sanomille toukokuussa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?