Missimaailman jättänyt Karoliina Lindgren elää kiekkotähden rinnalla Sveitsissä – katastrofi oli lähellä, kun puoliso kohtasi odottamattoman ongelman - Viihde - Ilta-Sanomat

Missimaailman jättänyt Karoliina Lindgren elää kiekkotähden rinnalla Sveitsissä – katastrofi oli lähellä, kun puoliso kohtasi odottamattoman ongelman

Miss Suomen perintöprinsessa Karoliina Lindgren nähdään Sirpa Selänteen juontamassa Lätkä Love -sarjassa.

Karoliina Lindgren on yksi Lätkä Love -sarjan tähdistä.­

14.6.2019 19:19

Lätkä Love -ohjelmassa mukana oleva Karoliina Lindgren arveli ennalta, että ohjelmaan osallistuminen sujuisi helposti, koska hän oli asunut miehensä jääkiekkoilija Perttu Lindgrenin ja lastensa kanssa Sveitsissä kuusi vuotta.

– Luulin, että elämämme jatkuisi yhtä tasaisena kuin ennenkin, mutta toisin kävi. Elämä heittikin häränpyllyä, Karoliina Lindgren paljastaa.

Lätkä Lovessa nähdään Emilia Nyström, Lotta Harala, Miia Säilä, juontajana Sirpa Selänne, Karoliina Lindgren, Alina Voronkova ja Jonna Koskiranta.­

Hänen aviomiehensä ja joukkueen valmentajan välille kehittyi konflikti.

– Pertulla ei tullut ongelmaa valmentajan kanssa, mutta valmentajalla tuli ongelma hänen kanssaan. Tilanne kärjistyi siihen, että jommankumman piti lähteä, Pertun tai valmentajan, Karoliina kertoo.

– Valmentaja teki kaikkensa, jotta olisi saanut Pertun pihalle. Onneksi hän ei päättänyt asiasta yksin.

Epävarmuuden aikaa kesti muutaman kuukauden. Perhe asuu joukkueen asunnossa.

– Tilanne oli lähellä katastrofia. Emme tienneet, lähteekö meiltä kämppä alta seuraavana päivänä ja pitääkö minun repäistä lapset koulusta.

Miten tilanne ratkeaa, se selviää katsomalla syyskuussa TV5:lla käynnistyvä Lätkä Love -ohjelma.

Karoliinan kasvot ovat varmasti osalle katsojista tutut, sillä reilut kymmenen vuotta sitten hän oli esillä julkisuudessa. Hänet valittiin vuoden 2006 Miss Suomi -kisoissa toiseksi perintöprinsessaksi.

– Olin tehnyt töitä mallina ja toimistolla ehdotettiin missikisaan osallistumista. Olin nuori ja kokeilin, mutta huomasin hyvin äkkiä, ettei se ollut minua varten. Olin missimaailmassa hyvin lyhyen aikaa, Karoliina taustoittaa.

Tuolloin hänet tunnettiin vielä tyttönimellä Yläjoki. Sukunimi vaihtui, kun hän avioitui jääkiekkoa pelaavan Pertun kanssa.

– En kadu missiaikaa, mutta nyt tässä ohjelmassa pääsen näyttämään oikeaa elämääni.

Pariskunnalla on neljä lasta, joista vanhin on 11-vuotias ja nuorin parivuotias. Sairaanhoitajana toimiva Karoliina työskentelee sairaalan yhteydessä olevalla lastenklinikalla.

– Tavoitteena olisi joskus tulevaisuudessa perustaa oma klinikka, johon voisi ottaa vaikutteita suomalaisesta neuvolatoiminnasta, jollaista Sveitsissä ei ole.

Karoliina on sitkeästi opetellut saksan kielen.

– Ajattelin, etten ikinä oppisi saksaa, mutta en halunnut olla riippuvainen muista vaan tein kovasti töitä kielitaidon eteen, Karoliina kertoo

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?