Ystävät varoittivat suomalaismalli Suvi Riggsiä deittailemasta amerikkalaiskomistusta, mutta hän viis veisasi – ”10 vuotta myöhemmin...” - Viihde - Ilta-Sanomat

Ystävät varoittivat suomalaismalli Suvi Riggsiä deittailemasta amerikkalaiskomistusta, mutta hän viis veisasi – ”10 vuotta myöhemmin...”

Suvi Riggs on nykyään kahden lapsen äiti.

Julkaistu: 14.6.2019 18:28

Huippumalli Suvi Riggs juhlistaa vuosipäiväänsä Instagramissa. Jos hän olisi kuunnellut ystäviään, ei hänellä olisi nyt välttämättä aihetta juhlaan.

Mallikoulu-tv-sarjasta julkisuuteen pompannut Suvi Riggs (o.s. Koponen) on yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä suomalaismalleista. Riggs on luonut näyttävän kansainvälisen uran muotimaailman huipulla ja työskennellyt muun muassa Ranskassa, Italiassa ja Yhdysvalloissa. Suomalaiskaunotar on myös löytänyt maailmalta rinnalleen rakkaan, jonka kanssa hän on perustanut perheen.

Riggs julkaisi torstaina Instagramissa yhteiskuvan puolisonsa Tyler Riggsin kanssa, jossa rakastunut pari suutelee.

Riggs kertoo kuvatekstissä, että tasan kymmenen vuotta sitten hän uhmasi ystäviensä kehotuksia ja meni ensimmäisille treffeille tulevan puolisonsa kanssa.

– 13.6.2009 Tyler Riggs vei minut ensimmäisille treffeillemme Empire State Buildingiin. Kolme päivää myöhemmin hän kertoi, että hän oli aloittamassa kahden vuoden näyttelykoulun New Yorkissa, kaupungissa, josta minä yritin epätoivoisesti päästä pois.

– Kaikki ystäväni varoittivat minua deittailemasta näyttelijää. KYMMENEN vuotta ja kaksi lasta myöhemmin teemme kolmatta päivää ensimmäistä elokuvaamme ja voin rehellisesti sanoa, että olen iloinen, etten kuunnellut ystäviäni.

Riggs kertoo, että hänen äitinsä Kaarina Koponen kehotti tytärtään menemään naimisiin rakkaudesta, ei rahasta ja että tämä oli aivan oikeassa.

– Ihanaa kymmenvuotispäivää rakas, olet aika vi*** siisti, Riggs päättää kirjoituksensa.

Töiden kautta tavanneella ja vuonna 2012 naimisiin menneellä pariskunnalla on kaksi tytärtä: joulukuussa 2016 syntynyt Juniper ja maaliskuussa 2018 syntynyt Raelyn. Perhe on kotiutunut Yhdysvaltoihin.

Tyler Riggs kertoi Instagramissa parin toisen lapsen synnyttyä, että hänen puolisonsa synnytti tyttären suihkussa seisten. Huojentunut ja äärimmäisen ylpeä isä kertoi hänen vaimonsa olevan todella kova tyyppi.

– Minulla ei ole sanoja, jotka kuvailisivat tarpeeksi hyvin sitä miten hän täsmälleen puski ulos sen, mitä puski viime yönä. ”Voimakas” on hyvä aloitus, mutta se ei läheskään kuvaile hänen upeuttaan, läsnäoloaan ja lannistumattomuuttaan. Mieleni on edelleen sekaisin eivätkä aivoni palaudu tästä, Tyler kertoi pian syntymän jälkeen Instagramissa.

Juttua korjattu 18:55: Poistettu kuva, jossa ei ollut Suvi Riggs, vaan Maya Tuominen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?