Rita Niemen ja Aki Mannisen lapsi syntyi – häkeltynyt isä julkaisi videon vastasyntyneestä: ”Voi taivas tyttö, minkä teit!” - Viihde - Ilta-Sanomat

Rita Niemen ja Aki Mannisen lapsi syntyi – häkeltynyt isä julkaisi videon vastasyntyneestä: ”Voi taivas tyttö, minkä teit!”

Rita Niemi-Manninen ja Aki Manninen saivat esikoisensa.

Rita Niemi-Mannisen ja Aki Mannisen esikoistytär syntyi perjantaina.­

14.6.2019 17:14

Rita Niemi-Mannisen ja hänen puolisonsa Aki Mannisen kauan ja hartaasti odotettu esikoistytär on syntynyt. Manninen kertoi ilouutisen Instagramissaan perjantai-iltapäivänä.

Häkeltynyt ja onnellinen isä julkaisi Tarina-osiossa videoita, joissa vastasyntynyt tyttövauva lepäsi hänen rinnallaan.

– Voi taivas tyttö, minkä teit! Tieräksää semmoisen asian, että äiti on urhea ja se teki maailman hienoimman työn tänään. Susta tuli maailman kaunein tyttö, mikä täällä Telluksella on ollut, onnellinen Manninen sanailee julkaisemallaan videolla.

– Tieräksää, että iskä tulee kertomaan sulle aika paljon tarinoita. Nää vahvat kädet suojelee sua kaikelta pahalta, aina. Sulle tulee vaan pelkästään hyvää, hän jatkaa.

Aki Manninen piteli vastasyntynyttä tytärtään sylissään.­

Manninen kertoo Instagramissa, että tyttö on terve ja hyvinvoiva.

– Voiko olla siunatumpi olotila? Kiitos sulle, että oot olemassa, tuore isä hämmästelee.

Pari päivitteli tunnelmiaan synnytyksestä varsin ahkerasti sosiaalisessa mediassa. Torstai-iltana Rita kertoi Instagramissa synnytyksen käynnistyneen ja tulevien vanhempien suunnanneen sairaalaan valmistautumaan pienokaisensa syntymään.

– Tää päivä tuli! Supistukset ja lapsiveden tihkuminen kertoivat, että on aika lähteä sairaalaan. En voi käsittää, kohta me tapaamme niin kovin rakkaan pikkuisemme kanssa. Toivotaan, että kaikki menee hyvin loppuun saakka, Rita hehkutti kuvatekstissään.

Ritan puoliso Aki kiirehti mukaan synnytykseen suoraan Suurin pudottaja -ohjelman kuvauksista. Aki toimii ohjelmassa valmentajana yhdessä Janni Hussin kanssa. Pari oli aiemmin huolissaan, ehtiikö isä lainkaan mukaan synnytykseen työkiireiden keskeltä.

– Tää kuvataan juurikin laskettuun aikaan, joten nyt jää nähtäväksi kerkeänkö napanuoran leikkaamaan sairaalaan vai rääkäiseekö ennen kuin isäntä kerkeää paikalle, hyväntuulinen Aki kommentoi Ilta-Sanomille ohjelman pressitilaisuudessa perjantaina, Aki kertoi ohjelman pressitilaisuudessa toukokuussa.

Aki ja Rita ovat kertoneet julkisuudessa kärsineensä lapsettomuudesta ja toivoneensa lasta jo pitkään.­

Alunperin Temptation Island Suomen ensimmäiseltä tuotantokaudelta tutuksi tullut pariskunta toivoi lasta pitkään. Rita on puhunut julkisuudessa avoimesti parin vaikeuksista saada perheenlisäystä sekä hedelmällisyyshoidoistaan. Pari on kertonut toivoneensa lasta pitkään.

– Tämä on meille iso asia, koska tämä ei ollut mikään päivän selvä asia, Aki kommentoi asiaa Ilta-Sanomille toukokuussa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?