Jenni Vartiainen kommentoi raskauttaan managerinsa välityksellä – lisätietoa lasketusta ajasta

Julkaistu:

raskaus
Laulaja Jenni Vartiainen odottaa parhaillaan esikoistaan.
Laulaja Jenni Vartiainen, 36, paljasti perjantaina Instagramissa, että hän odottaa ensimmäistä lastaan. 36-vuotias Vartiainen julkaisi tilillään kuvan, jossa hän poseerasi kesämekossa vatsa kauniisti pyöristyneenä.

Vartiainen kommentoi nyt ilouutista lyhyesti managerinsa Carla Ahoniuksen välityksellä. Vartiainen kertoo managerinsa välityksellä olevansa äärimmäisen onnellinen perheenlisäyksestä.

– Jenni on todella onnellinen tulevasta lapsesta, Ahonius viestittää IS:lle.

Vartiainen kertoo managerinsa välityksellä myös, että hänen perheensä kasvaa vielä tämän vuoden puolella.

– Laskettu aika on tänä vuonna, Ahonius sanoo.
Vartiainen nähtiin julkisuudessa viimeksi helmikuussa Iskelmä Gaalassa. Laulaja kertoi tuolloin vetäytyvänsä valokeilasta vähäksi aikaa.

– Lähden heti huomenna reissuun. Tämä on viimeinen julkinen esiintymiseni vähään aikaan. Alan pikku hiljaa tekemään materiaalia. Yritän myös vähän elää elämääni, kun tässä on takana kaksi tosi intensiivistä vuotta, Vartiainen sanoi tuolloin.

Sittemmin Vartiainen on julkaissut useita kuvia Havaijilta, Yhdysvalloista. Hän on nauttinut saarten upeasdta luonnosta ja henkeäsalpaavista maisemista.
Vartiainen on ollut julkisuudessa hyvin vaitonainen yksityiselämästään. Yllättävä raskausuutinen kirvoitti Instagramissa häkeltyneitä kommentteja ja satoja onnitteluja.