Esikoistaan odottavalle Jenni Vartiaiselle sataa onnitteluja – yllättävä ilouutinen sai julkkikset riehaantumaan: ”Apua, miten ihana uutinen”

Julkaistu:

Monet Suomen eturivin artistit riensivät onnittelemaan Jenni Vartiaista kuultuaan ilouutiset.
Laulaja Jenni Vartiainen paljasti äskettäin odottavansa esikoistaan. Nainen kertoi asiasta Instagram-tilillään, jossa hän julkaisi kuvan kauniisti pyöristyneestä vatsastaan.

Vartiaisen julkaisema kuva keräsi nopeasti tuhansia tykkäyksiä ja satoja kommentteja. Useat julkisuudesta tutut henkilöt riensivät heti onnittelemaan rakasta ystäväänsä ja kollegaansa.Onnittelijoiden joukossa olivat muun muassa sometähti Miisa Rotola-Pukkila eli Mmiisas, radiopersoona Anni Hautala, tv-persoona Maria Veitola, radiojuontaja Sami Kuronen, kansanedustaja Jaana Pelkonen, juontaja Vappu Pimiä sekä kirjailija Juha Vuorinen.

– Apua, miten ihana uutinen. Valtavasti onnea, kommentoi Ellen Jokikunnas.

Jenni Vartiainen on yksi Suomen musiikkitaivaan kirkkaimmista tähdistä, jonka ystäväpiiriin lukeutuu monia Suomen eturivin artisteja. Myös moni heistä välitti Vartiaiselle sydämelliset onnittelut ilouutisen johdosta.

– Ai että! Hieno uutinen! Onnea ihana, kommentoi Anna Abreu.

– Onnea maailman eniten rakas, hehkutti puolestaan Paula Vesala.

– Rakas, kommentoi Antti Tuisku sydänemojien kera.


Vartiaista onnittelivat Instagramin välityksellä myös monet tämän Vain Elämää -kollegoista. Vartiainen on nähty suositussa ohjelmassa kahdesti, vuosina 2014 sekä 2017.

Satulinnassa Vartiaisen kanssa vuonna 2017 viihtynyt Sanni oli yksi ensimmäisistä onnittelijoista. Hän onnitteli naista sydänemojilla. Myös muut Vain elämää -tähdet yhtyivät Sannin onnitteluihin.

– Pelkkää voittoo, ONNEA, kommentoi niin ikään Vartiaisen kanssa ohjelman All Stars -kaudella nähty Kaija Koo.

– Onnea! kommentoi samalla kaudella Satulinnassa ollut Maija Vilkkumaa lukuisten sydämien kera.


Yksi ensimmäisistä onnittelijoista oli laulaja Anna Puu. Vaikka Vartiaisen entinen puoliso Jukka Immonen seurustelee nykyään Annan kanssa, ovat naisten välit kommentin sävystä päätellen erittäin lämpimät.

– Onnea koko sydämestäni, Anna kommentoi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt