Stanley Cup -pokaalin kohottaneen Ville Husson Miia-rakas paljastaa: pisti tulevan miehensä tiukkaan paikkaan heti ensitreffeillä - Viihde - Ilta-Sanomat

Stanley Cup -pokaalin kohottaneen Ville Husson Miia-rakas paljastaa: pisti tulevan miehensä tiukkaan paikkaan heti ensitreffeillä

26-vuotias Miia Säilä on yksi niistä kuudesta lätkävaimosta, jotka ovat mukana Sirpa Selänteen juontamassa Lätkä Love -sarjassa.

Miia Säilä on seurustellut Ville Husson kanssa neljä vuotta.­

14.6.2019 13:05

Miia Säilä tapasi maalivahtipuolisonsa Ville Husson helsinkiläisessä yökerhossa yhteisten kavereiden kautta neljä vuotta sitten.

Husso pyysi häntä treffeille, mutta Säilä ei innostunut kahvittelusta.

– Mä olen kuitenkin jollakin tapaa ujo, joten vihaan kahvittelua tuntemattomien ihmisten kanssa, niin ajattelin, että viedään sitten omalle mukavuusalueelle. Sanoin, että kahville en lähde, mutta voit lähteä mun kanssa tallille, jos tahdot.

Ville Husso pääsi nostelemaan Stanley Cup -pokaalia St. Louis Bluesin riveissä joukkueen kaadettua Boston Bruinsin seitsemännessä Stanley Cupin finaalissa.­

Ja Husso lähti hevostytön mukaan tallille.

– Hän tuli sitten kiltisti sinne luomaan sinne mun kanssa lantaa, Säilä hymyilee.

Ville Husso juhli St- Louisin Stanley Cup -voittoa torstaina. Hän oli voittoisan St. Louis Bluesin kolmosvahti ja pääsi nostelemaan Stanley Cupia muiden pelaajien mukana.

– Yritin itse nousta sitä viimeistä finaalipeliä katsomaan, mutta en pystynyt jetlagin takia. Katsoin sitten tulospalvelusta, että oho, näin kävi. Soitin heti Villelle ja siellä oli hyvät hulinat ja juhlat heti käynnissä.

Säilän mukaan voittajat juhlivat saavutustaan saunaillassa ja sen jälkeen Leijonien MM-kultajuhlien kaltaisissa torijuhlissa.

Lätkä Lovessa ovat mukana Emilia Nyström, Lotta Harala, Miia Säilä, ohjelman juontaja Sirpa Selänne, Karoliina Lindgren, Alina Voronkova ja Jonna Koskiranta.­

Pari on asunut kolme kautta Pohjois-Amerikassa. Ensimmäinen kausi meni Chicagossa, kaksi edellistä Texasissa. Husso siirtyi loppukaudeksi St. Louisiin.

– Ei tiedetä vielä mitä on edessä seuraavaksi. Ainakin haluttaisiin jatkaa tässä organisaatiossa, tyttöystävä sanoo.

Artikkelin otsikkoa muokattu klo 19.00: Husso pääsi nostamaan Stanley Cup -pokaalia, muttei ole virallinen Stanley Cup -voittaja.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?