Kuvat: Ahdistelukohun keskellä oleva Cuba Gooding Jr. sai syytteen – Oscar-voittaja vietiin pois käsiraudoissa

rac

Julkaistu:

Yhdysvallat
Näyttelijä kiistää syyllistyneensä rikokseen.
Yhdysvaltalainen näyttelijä Cuba Gooding Jr., 51, on saanut New Yorkissa syytteen sopimattomasta koskettelusta, kertoo uutistoimisto Reuters.

Elokuvasta Jerry Maguire – elämä on peliä parhaan miessivuosan Oscarin napanneen Goodingin epäillään syyllistyneen rikokseen viime viikonloppuna manhattanilaisessa yökerhossa. Nainen sanoo näyttelijän koskettaneen hänen rintojaan.

Syytteen kiistävä Gooding kuvattiin käsiraudoissa, kun hänet vietiin pois poliisiasemalta torstaina New Yorkissa. Hän ei puhunut toimittajien kanssa.

– Cuba Goodingiin ei voida liittää syyllisyyden hitustakaan, asianajaja Mark J. Heller kommentoi.

Heller toteaa luottavansa siihen, että hänen asiakkaansa vapautetaan syytteestä.

Heller toimitti poliisille yökerhossa kuvatun valvontakameravideon, jossa ei hänen mukaansa näy rikollista toimintaa. Heller onkin omien sanojensa mukaan ”järkyttynyt” syytteestä.

Asianajaja väittää naisen hakevan ainoastaan ”oman 15-minuuttisensa julkisuudessa”. Hän toivoo naisen joutuvan itse oikeuden eteen, kun Goodingin juttu on saatu päätökseen.

Gooding muistetaan myös muun muassa elokuvista Kunnian miehiä ja The Butler sekä minisarjasta The People v. O.J. Simpson: American Crime Story.