”Nyt se tapahtuu” – Rita Niemen synnytys käynnistyi: purjehti täydessä tällingissä sairaalaan ”supistellen ja lapsivesi tihkuen”

Julkaistu:

Rita Niemi-Manninen kertoo synnytyksensä käynnistyneen.
Rita Niemi-Mannisen ja hänen puolisonsa Aki Mannisen hartaasti odotettu tytär on matkalla maailmaan. Rita julkaisi Instagramissa otoksen, jossa kertoo lapsiveden menneen ja supistusten käynnistyneen.
– Tää päivä tuli! Supistukset ja lapsiveden tihkuminen kertoivat, että on aika lähteä sairaalaan. En voi käsittää, kohta me tapaamme niin kovin rakkaan pikkuisemme kanssa. Toivotaan, että kaikki menee hyvin loppuun saakka!

Otoksessa Rita poseeraa oranssiin maksipituiseen mekkoon pukeutuneena. Näyttävä mekko on somistettu pitsiyksityiskohdin. Olallaan hänellä on käärmekuosinen pikkulaukku. Vaaleat hiukset on käännetty siististi kauniille laineille.

Rita on lisännyt kuvan yhteyteen muun muassa aihetunnisteet ”vauva tulossa”, ”synnytys käynnissä” ja ”nyt se tapahtuu”.

Parin seuraajat olivat uutisista innoissaan.

– Tsemppiä ja poweria kaikkeen äärimmäisyyteen ja ihanuuteen.

– Voimia isosti loppu rutistukseen.

– Tsemppiä synnytykseen! Teidän keskinäinen rakkaus ja arvostus on upeaa nähdä ja teistä tulee ihania vanhempia pienokaisellenne! Olkaa hetkessä ja nauttikaa tuosta ainutlaatuisesta kokemuksesta!


Rita kertoi Instagramin tarinoissaan anoppinsa ajaneen hänet sairaalaan. Sairaalassa synnytyksen katsottiin käynnistyneen, eikä hänen enää annettu lähteä sairaalasta.

Pian rakkaansa vierelle Suurin pudottaja -ohjelman kuvauksista kiirehti myös Aki. Hän toimii ohjelmassa valmentajana.

Tuleva isä surkutteli, ettei voi auttaa vaimoaan synnytyksessä.
– Ehkä vaikeinta mitä tiedän, katsella toisen tuskaa. Ei voi auttaa mitenkään, Aki pohti julkaisemansa kuvan kuvatekstissä.

Tosi-tv-ohjelmista tutut, nykyään hyvinvointialalla työskentelevät Rita ja Aki ovat kertoneet odotuksestaan avoimesti sosiaalisessa mediassa. Ennen ilouutisia he puhuivat lapsettomuudestaan ja siitä, miten he olivat yrittäneet pitkään saada lasta.


Rita on puhunut avoimesti myös raskauden alkuvaiheessa kokemastaan pahoinvoinnista ja siitä, kuinka laihtui oksentelun vuoksi viisi kiloa.

Pari on jakanut sometileillään raskauden aikana varsin näyttäviä kuvia, jotka ovat saaneet heidän seuraajansakin mykistymään.