”Venäjän kaunein pokeritähti” on kuollut vain 26-vuotiaana mystisissä olosuhteissa

Julkaistu:

Lilia Novikova löydettiin kuolleena kylpyhuoneestaan.
Venäläinen pokeriammattilainen Lilia Novikova on kuollut vain 26-vuotiaana, kertovat muun muassa Mirror sekä useat paikallismediat. Novikova löydettiin kuolleena kylpyhuoneensa lattialta.

Novikovan vanhemmat huolestuivat, kun nainen ei vastannut puhelimeensa. He pyysivät naapuria tarkistamaan, onko Novikovalla kaikki hyvin.

Naapuri löysi ruumiin kylpyhuoneen lattialta. Paikallispoliisin mukaan Novikova menehtyi todennäköisesti sähköiskuun. Hänen uskotaan ladanneen puhelintaan tai jotain muuta laitetta kylpyhuoneessa onnettomuuden sattuessa.
Viranomaiset epäilevät laitteen olleen viallinen. On myös mahdollista, että Novikova on kaatunut sähköiskusta ja lyönyt päänsä kohtalokkain seurauksin.

Tarkka kuolinsyy ei ole vielä tiedossa.

”Venäjän seksikkäimmäksi pokeritähdeksi” tituleerattu Novikova oli tuhansien seuraama sometähti ja pokeriammattilainen. Hän piti myös omaa pokerisivustoaan sekä pokerikursseja aloittelijoille.
Novikovaa on tituleerattu Mirrorin mukaan matematiikkaneroksi, joka valmistui insinööriksi ensiluokkaisin arvosanoin venäläisestä huippuyliopistosta. Alan töiden sijaan nainen päätti kuitenkin ryhtyä pokeriammattilaiseksi.

Novikovasta tuli kuuluisa niin nettipokerissa kuin pelipöydissäkin. Hän päivitti Instagram-tiliään vain neljä päivää sitten kirjoittaen pitkästi ammatistaan ja sen haasteista.Naisen kuolema vain 26-vuotiaana on järkyttänyt faneja syvästi.

– En voi uskoa tätä. Hän on niin nuori.

– Lepää rauhassa. Niin surullista, että kaltaisesi lahjakkaat ja ihanat ihmiset lähtevät niin aikaisin.

– Tuleemme kaipaamaan sinua. On vaikeaa uskoa, että niin kaunis ja nuori ihminen on poissa. Lepää rauhassa.