Kaisa Liski avautuu Kotilääkärissä, kuinka uskaltautui vihdoin rintaleikkaukseen – lopputulos kirvoitti puolisolta tympeän reaktion

Julkaistu:

Kaisa Liski perui rintaleikkauksen miehensä vuoksi vuonna 2010. Lähes 10 vuotta myöhemmin hän päätti, että rinnat oli pakko leikata.
Kiinteistökuningatar Kaisa Liski kertoi tammikuussa käyneensä rintojen pienennysleikkauksessa. Hän oli kärsinyt koko aikuisikänsä suurten rintojen aiheuttamista terveysongelmista.

Kaisa kertoi Me Naisille tuolloin, kuinka rinnat kevenivät yhteensä kilon verran.

Nyt Liski kertoo Kotilääkäri-lehdessä, kuinka päätyi operoimaan rintansa. Hän kertoo, kuinka varasi ajan operaatioon ensimmäisen kerran jo vuonna 2010. Tuolloinen miesystävä, nykyinen aviomies Kimmo Liski järkyttyi ajatuksesta.

– Kimmo oli luullut koko ajan leikkauksesta puhuessani, että menen ottamaan silikonit. Ihmettelin, että miten sekaisin voit olla! Kaisa kertoo Kotilääkärissä.

– Kimmo meni niin surkean näköiseksi, että peruin kaiken.


Kolme vuotta myöhemmin Kaisa varasi uuden ajan, mutta olikin raskaana. Leikkaus peruuntui jälleen. Viimeinen raskaus sai rinnat kipeämmiksi kuin aiemmissa raskauksissaan. Lopulta hän päätti, että rinnat leikataan 9. tammikuuta, eikä asiasta enää puhuttu.

– Ei hän ole sanonut muuta kuin että rintani ovat aika pienet. Tämä ei ollut ehkä hänen suosikkijuttunsa, mutta se on minulle yhdentekevää. Kyseessä on minun terveyteni ja elämäni, enkä ole katunut päätöstäni hetkeäkään.

Kaisa Liski tuli tunnetuksi 2010-luvun alussa esitetystä Kiinteistökuningatar Kaisa -ohjelmastaan. Sarja jatkui myöhemmin nimellä Kaisa ja puoli valtakuntaa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt