Sara Chafak hyppää viettelevän pahiksen rooliin – Kim Heroldin uusi musiikkivideo vilisee julkkiksia: ”Kappale syntyi, kun erosin tyttöystävästäni”

Julkaistu:

musavideo
Kim Heroldin uusi kappale kertoo tarinan erosta – ja kumpuaa omista kokemuksista.
Laulaja Kim Herold tekee jälleen paluun musiikkimaailmaan uudella Dancing Till I Die -kappaleellaan. Ilta-Sanomat näyttää videon julkkiksia vilisevän musiikkivideon ensisoitossa.

Mukaansatempaavalla videolla nähdään tutut Tanssii Tähtien kanssa -tähdet Ansku Bergström, Katri Mäkinen ja Janne Talasmaa. Lisäksi videolla esiintyy Hunks-tanssija Jucci Hellström ja näyttelijä Pelle Heikkilä.

Näyttävän roolin tekee myös vuoden 2012 Miss Suomi Sara Chafak, joka esittää musiikkivideolla viettelevää pääpahista. Heroldille oli selvä valinta pyytää ystäväänsä Chafakia näyttelemään pahiksen roolia.

Chafak astuu videon tarinassa mukaan kuvioon aivan viime metreillä – ja ryöstää koko potin.

– Halusin Chafakin mukaan, koska hän on nainen, joka vangitsee kuvaruudun heti, kun hän astuu esiin. Tähän tarvittiin juuri sellainen nainen, Herold kuvailee IS:lle.

Kappaleen remix-version on tuottanut Unterberg nimellä toimiva DJ Ramon Soivio, joka niin ikään nähdään videolla.

Voit katsoa musiikkivideon alta:Videon teemana on pankkiryöstö, joten kuvaukset järjestettiin Nordean Pankkimuseoon Helsingin keskustaan.

– Se on erotarina, joten halusin tuoda videoon pankkiryöstön teemaksi. Villiä ja railakasta, mutta lopulta tulee itse ryöstetyksi ja nainen murtaa sydämen, Herold kuvailee.


Kappaleen taustalta löytyy omakohtainen tarina. Suhteistaan perinteisesti vähäsanainen Herold kertoo tekstin syntyneen omassa erotilanteessa.

– Kappale syntyi aikanaan, kun erosin tyttöystäväni kanssa. Palasimme lopulta yhteen, mutta kirjoitin kappaleen eron hetkellä, Herold paljastaa.

– Elämäni on tällä hetkellä aika tasapainoista, mutta ennen elin villiä rock-elämää. Sieltä sai paljon tarinoita, Herold nauraa.


Dancing Till I Die -kappale on julkaistu jo Italiassa, ja myöhemmin kesällä on luvassa myös julkaisu Iso-Britanniassa. Videon on ohjannut musiikkivideokonkari Kusti Manninen, joka ohjasi myös Heroldin ensimmäisen musiikkivideon yli 15 vuotta sitten.

Kuvauksissa riitti hauskoja hetkiä. Varsinkin Nordean Pankkimuseon reaktio oli melkoinen, kun Herold lähestyi henkilökuntaa musiikkivideoaiheellaan.

– Soitin sinne ja sanoin, että Heroldin Kimi tässä terve, haluaisin tehdä pankkiryöstön. He ihmettelivät, että onko tämä joku huono vitsi. Lopulta he olivat ihan messissä, ja aivan mahtavaa, että saimme kuvata videon siellä, Herold sanoo.

Dancing Till I Die -kappale on kuunneltavissa musiikin suoratoistopalveluissa ja video julkaistaan perjantaina 14.6.2019.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt